Gura Humorului Trips

Prima călătorie din acest an (Gura Humorului)

March 18, 2019
gura humorului
Reading Time: 2 minutes

Oficial am deschis sezonul călătoriilor! După ce am stat cuminți două luni, ianuarie și februarie, în martie am simțit cum muntele ne cheamă și nu am mai rezistat tentației.

Cum ne este obiceiul, la final de program de muncă, ne-am urcat în mașină și în loc să o luăm la dreapta pentru a merge acasă am luat-o la stânga spre Gura Humorului.

Acum vreo doi ani am descoperit o pensiune care ne-a devenit micul nostru colțișor de Rai. Pensiunea se numește Poiana Bucovăț și pot spune că este o oază de liniște. Este înconjurată de pădure și are mult spațiu verde. Un țarc amenajat cazează două căprioare și o alpaca. Pisici stufoase se uită pofticioase la bazinele mari pline cu pești. Iepuri, căței, ponei, multe animale viețuiesc în armonie. Nu glumeam când am zis că au mult spațiu verde :D.

Dacă te plictisești de plimbat, te poți pune într-un leagăn sau să citești o carte bună pe o pătură la soare. Gazdele pensiunii sunt de nota 10 și mâncarea la fel. Ce îți poți dori mai mult? Este locul ideal pentru a evada din rutină, din agitație, locul unde te poți regăsi. Totul pare mai clar, mai limpede. Chiar și cea mai grea problemă își poate găsi rezolvarea dacă stai pe balcon și privești pădurea, păsărelele ciripesc, alpaca zâmbește și îți dai seama că totul va fi în regulă. Vântul adie și ia cu el tot ce e rău.

Despre activitățile pe care le poți face în Gura Humorului am scris aici. Aruncă un ochi și planifică-ți vacanța :).

For more cool stuff follow me on facebook and instagram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply