Contact

Reading Time: 2 minutes

Salut! Eu sunt Diana, incantata de cunostinta. Daca ai ajuns aici, probabil ca vrei sa stii cine sunt. Well, o sa ma prezint putin.

Sunt din Iasi si desi am avut de nenumarate ori ocazia sa locuiesc in alta tara, am ales mereu sa raman in Romania. Imi iubesc tara si cred ca daca fiecare dintre noi face un mic lucru bun in fiecare zi, incet incet lucrurile se vor schimba si la noi.

De profesie sunt UI/UX Designer, lucrez in IT din 2014, dar aici nu voi vorbi despre cariera mea, daca vreti mai multe detalii din acest domeniu puteti gasi pe Linkedin profilul meu. Aici voi vorbi despre prezenta mea in online.

Acest blog l-am creat in 2017 din dorinta de a scrie despre cartile pe care le citesc. Apoi am inceput sa calatoresc si evident am scris si despre calatorii. Dar in calatorii am intalnit oameni faini, cu povesti extraordinare care m-au inspirat nespus. Asa am ajuns sa scriu despre oameni, despre hobby-urile lor, produsele si pasiunile lor. In prezent, pe scurt, scriu despre tot ce este frumos. Despre tot ce merita sa ajunga in lume. Dar si despre ce nu este frumos, pentru ca viata nu este numai roz asa cum pare uneori pe instagram.

Pe instagram am creat cea mai mare comunitate (dar sunt prezenta si pe facebook, youtube, tiktok), o comunitate receptiva, deschisa si foarte friendly. Vorbim ca intre prieteni, despre bune, despre rele, recomandari, probleme si solutii.

Cam asta fac eu in online. Daca vrei sa colaboram, imi poti trimite un email aici: dreamseeklove@gmail.com. Lista de parteneri cu care am lucrat pana acum/cu care am avut campanii o poti vedea aici. Daca vrei sa tinem legatura, uite unde ma poti gasi in online:

Facebook: https://www.facebook.com/DreamSeekLove/

Instagram: http://instagram.com/dreamseeklove/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCnO1hmiEnstkPmGhecaOKHg

Blog: http://dreamseeklove.com

TikTok: https://vm.tiktok.com/ZMe8bVsms/

    Hello! I'm Diana, nice to meet you 🙂 If you want to collaborate or if you want just to say 'Hello', you can drop me a line here or send me an email to dreamseeklove@gmail.com 🙂