Austria Trips Viena

Hello Viena!

October 4, 2022
viena
Reading Time: 2 minutes

In august am avut aniversarea de 6 ani de la nunta si am decis sa ii fac sotului o surpriza: o vacanta in Viena! Aceasta a fost prima vizita in Austria, Viena era pe lista sotului de muuult timp.

Am zburat direct Iasi-Viena, un zbor scurtut si linistit. In Viena am ales sa ne cazam la Hotel Flemings, chiar in inima orasului. Locatia a fost de nota 10, am ajuns peste tot foarte repede. Si camera a fost superba.

viena

Ce mi-a placut in Viena?

Vibe-ul. Tanar, efeverscent, plin de viata. Am prins si un festival de film, cu strazi inchise si Aperol la fiecare masa.

LGBTQ+ friendly. Cred in dragoste, in oameni, asa ca am fost foarte happy sa vad ca Viena este LGBTQ friendly. Trecerea de pietoni era colorata, semaforul era simpatic.

Arhitectura. Oriunde te uiti, nu poti sa nu spui: “Mama ce cladire faina!”

viena

Terasele. Toate boeme, te indemnau la o cafea.

Masini electrice. Am ramas surprinsa de numarul de masini electrice vazute. Mult mai mare decat in Romania..

Oamenii. Ca si caracter, mi s-au parut putin mai reci. Sau poate sunt eu obisnuita cu romanii nostri vorbareti, prietenosi, zambareti, gata sa te puna la masa daca vii la ei in vizita.

Vegan friendly. Daca esti vegetarian (ca mine) sau vegan, Viena te asteapta cu muuulte meniuri delicioase. Ai zeci de locatii unde poti lua masa, zeci de preparate fantastice. Big like!

viena

Ne vom reintoarce in Viena? Definitely!

See you next time!
-Dreamy?

Facebook: https://www.facebook.com/DreamSeekLove/
Instagram: http://instagram.com/dreamseeklove/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCnO1hmiEnstkPmGhecaOKHg
Blog: http://dreamseeklove.com

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply