Reviews

Trotineta electrică Xiaomi Mijia M365

March 20, 2019
trotineta xiaomi mijia m365
Reading Time: 2 minutes

În primul rând vreau să vă spun că nu sunt o persoană tehnică. Specificațiile tehnice nu sunt punctul meu forte. Dar nici paralelă nu sunt. Acest review va fi din experiența mea, cum mi s-a părut mie această trotinetă. Specificațiile le puteți citi de pe emag :D.

Am pus ochii pe trotineta M365 de la Xiaomi încă de anul trecut, dar mi s-a părut puțin cam scumpă, mai ales ca trebuia să cumpărăm două – una pentru mine, una pentru soțul meu, așa că am mai așteptat.

Așteptarea a fost benefică. În februarie 2019 le-am luat cu o reducere mărișoară, fiecare trotinetă a fost aproximativ 1.800 lei. Le-am luat de pe emag, sa beneficiem de garanție mai mare. Eu pe alb, el pe negru.

Într-o săptămână au venit. Yey, bucurie mare, dar afară încă ningea. Nu-i bai, am stat cuminți si am așteptat să iasă ghioceii.

Montajul este foarte simplu, in doar 30 de minute ambele trotinete erau pregatite. Ce mi-a placut a fost ca am primit si 2 cauciucuri de rezerva pt fiecare trotineta – sper sa nu le folosim asa curand :)).

În martie, ghioceii au ieșit și am ieșit și noi cu trotinetele la plimbare. Sinceră să fiu, am fost surprinsă de baterie. Ne-am plimbat toată ziua, fără stresul că vom rămâne fără baterie. De obicei, o folosesc în modul ECO. Fără modul ECO, prinde viteza cam mare pentru mine și îmi este puțin frică :)).

Ca și design, îi dau un mare 10. Este elegantă, finuță, toate cablurile sunt ascunse, este perfectă. Are far, se poate folosi fără probleme și noaptea. Pe spate, are stop care se acționeaza atunci când frânezi, ca măsură de siguranță pentru ceilalți din trafic.

Un alt punct forte este faptul că se pliază foarte ușor și o poți lua cu tine la birou sau o poți pune în portbagaj.

Un micuț minus ar fi că are 12 kilograme, dar recunosc ca și eu sunt destul de micuță și de aceea îmi este mai greu să o manevrez. Soțul meu în schimb nu are probleme, este încântat de greutate.

Se încarcă în maxim 5 ore, dar niciodata nu am lăsat-o să fie pe 0, când ajung la treapta 1 din 4 o pun la încărcat. Pe ghidon sunt 4 leduri ce îți indică câtă baterie mai ai.

Cei de la Xiaomi au o aplicație tare draguță pentru trotinete pe care o poți instala pe telefon să vezi câți kilometri ai parcurs, câtă baterie ai, viteza și alte date utile. Mi-ar fi plăcut să am aceste date direct pe ghidon, dar asta e, ne adaptăm. Am făcut puțin research și am văzut că pot pune telefonul pe un suport pe ghidon, dar încă nu am încercat.

De când am cumpărat trotineta am lăsat deseori mașina în parcare. Venim la serviciu cu ea și chiar și în timpul liber când avem de mers undeva preferăm să mergem cu trotineta.

Ca și timp, un drum de la serviciu până acasă pe jos îl parcurg în 45 min. Cu mașina, dacă este aglomerat și 30 min+. Cu trotineta 16 minute. E bine :).

Concluzia mea este că merită să investești într-o trotinetă electrică, este mai bine pentru sănătatea ta, pentru cea a mediului, salvezi timp, nu mai stai blocat în trafic, este amuzant și why not, economisești și bănuți :).

Când se mai încălzește afară, o să revin cu un video pentru a vedea cum se comportă trotineta Xiaomi M365 în acțiune.

For more cool stuff follow me on facebook and instagram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply