Reviews

Dentesse – Clinici medicale dentare (cum am scăpat de frica de dentist)

May 27, 2018
Reading Time: 2 minutes

De când mă știu am avut mereu probleme cu dantura. Încă de la o vârstă fragedă, am mers la cabinetul stomatologic pentru intervenții mai ușoare sau mai complexe. Nici nu mai știu câți doctori stomatologi am schimbat pentru că lucrările pe care mi le efectuau nu rezistau. Plombele puse îmi picau după 2-3 săptamani, durerile de care trebuia să scap îmi reapăreau după câteva zile iar intervențiile erau pur și simplu un chin.

Ultima mea ședință a fost groaznică. Am mers pentru un tratament de canal, pentru ca aveam o infecție care îmi dădea și dureri de urechi. Neavând cunoștințele necesare, nu știam cum trebuie să se desfășoare corect acest procedeu. Tot ce știu este că nu mi s-a făcut nici o anestezie și am simțit că îmi explodează tâmplele de durere în timp ce doctorița îmi curăța canalele. Apoi mi-a dat niște analgezice și m-a trimis acasă. A doua zi mi-a pus plombă și done. Am rămas doar eu și durerea multe zile până când a început să mi se vindece locul cu pricina. Acest episod s-a întâmplat acum vreo 4 ani. Nu voi da numele cabinetului pentru că nu este corect, poate situația lui s-a schimbat între timp.

Anul trecut, în toamnă, soțul meu se plângea de dureri de măsele. Am făcut împreună cu el research pe internet muult timp, să găsim un cabinet cât mai bun – și el, ca și mine, a avut mari probleme cu dantura de mic.

Am găsit clinica medicală Dentesse. Website-ul arăta bine, prezența online era profesionistă. Ne-am gândit că merită o încercare, dacă nu îi va plăcea prima ședință, vom căuta alt cabinet.

Am mers la prima programare împreună cu el pe post de susținător dar și de observator, dacă clinica îmi inspira încredere, voiam să îmi repar și eu dantura.

După prima ședință, soțul a fost foarte plăcut surprins. I-au plăcut standardele înalte ale clinicii, de profesionalismul personalului și îndemânarea doctorului. De atunci s-a lăsat pe mâna lui și timp de 6 luni și-a reparat întreaga dantura. Doctorul i-a fost alături de la început până la final și l-a asigurat că dacă are probleme îl poate suna oricând, chiar și în afara programului de lucru, i-a dat sfaturi și analgezicele corespunzătoare, să nu aiba dureri nici după intervenții.

Văzând că totul merge bine cu el, am început și eu ședințele. Această clinică este total diferită de tot ce am încercat până acum. Nu numai că toți sunt profesioniști, dar și tehnologia folosită este up to date. Asistentele au fost mereu foarte drăguțe cu mine, doctorul mi-a explicat la fiecare ședință ce procedură urmează să îmi efectueze, care sunt problemele, cum vor fi rezolvate, cu alte cuvinte, am fost mereu informată despre starea dinților mei.

Astfel, cu multă răbdare și îndemânare, doctorul a reușit să îmi repare întreaga dantură (+ să corecteze greșelile celorlalți doctori din trecut) în doar 3 luni.

Sunt foarte mulțumită de rezultatele obținute și de evoluția mea (am scăpat de “frica de dentist” :)) ). Recomand din suflet tuturor această clinică, Dentesse. Serviciile chiar sunt de calitate, la standarde europene, am fost tratată foarte bine și cel mai mult mi-a plăcut că personalul se interesa de starea mea și după ce treceam pragul clinicii, mereu au vrut să se asigure că nu am dureri si că sunt bine.

Mama a prins curaj după ce i-am povestit experiența mea și a acceptat să o programez – săptămâna trecută a început ședințele :). Următorul pe lista mea: tata!

For more cool stuff follow me on facebook and instagram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply