Books&Theatre

Unchiul Oswald – Roald Dahl [cartea lunii]

August 4, 2017
Unchiul Oswald club de carte
Reading Time: 2 minutes

Această carte, Unchiul Oswald,  a fost propusă la Clubul de Carte și ca o fată conștiincioasă ce sunt, am dat fuga la librărie și mi-am cumpărat-o. Nu mai citisem nimic pana atunci de Roald Dahl. Subiectul cărții m-a socat puțin.

 Să vă spun despre ce este vorba: Oswald este personajul principal al cărții. Este un tânăr foarte ambițios, cu un spirit antreprenorial fantastic, gata să își asume orice risc pentru a se îmbogați. Nu îi este frică de nimic, are curaj și niciodată nu dă înapoi.

Fiind foarte isteț, descoperă că praful făcut dintr-un anumit gândac are efecte afrodisiace puternice. Cu informațiile astea își face un plan. Face echipă cu un profesor si cu o femeie fermecătoare (Yasmin). Împreună cu ei alcătuiesc o listă cu cele mai importante persoane alte acelui timp (regi, pictori renumiți, cântăreți etc). Yasmin trebuie să seducă bărbatul respectiv și să îi administreze pulberea de gândac. Să i se ofere acelui bărbat și să fure rezultatul actului sexual și să îl ducă profesorului pentru a putea fi conservat și vândut ulterior femeilor bogate. Șocant subiect, asa-i?

Oswald este un personaj fară scrupule, care nu se gândește decât cum să facă cât mai mulți bani. In ciuda subiectului, cartea Unchiul Oswald de Roald Dahl este amuzantă, palpitantă, dar din cauza limbajului nu este recomandată copiilor.

Dar este o carte ușurică de citit, pe care o veți termina probabil în câteva zile. Vă va stârni episoade de râs și de uimire, fiind ideală dacă vreți să citiți ceva în vacanță vara, pe un sezlong în timp ce stați la soare.

Probabil voi mai citi și alte cărți de acest autor, încă nu m-am hotărât și nici nu am auzit de alte titluri scrise de el în cercul meu de prieteni, deci dacă aveți recomandări le ascult cu atenție.

Status: O recomand!

For more cool stuff follow me on facebook and instagram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply