Books&Theatre

Absolut tot – Nicola Yoon

July 31, 2017
Reading Time: 2 minutes
Știam că trebuie să apară în curând la cinema filmul “Absolut tot”, acesta fiind o ecranizare după cartea cu același nume, scrisă de Nicole Yoon. Mi-a plăcut mult trailer-ul filmului, așa că am hotărât să cumpăr cartea, să o citesc până va apărea și filmul. Oricum, o carte e mereu de n ori mai bună decât ecranizarea ei.

Povestea te captează încă din primele pagini. Maddy este o tânără de 18 ani care suferă de o boală foarte rara. Pe scurt, nu are voie sa părăsească locuința pentru că s-ar îmbolnăvi pe loc și ar risca să moară. Cu alte cuvinte, e alergică la lume. Tatăl și fratele ei au murit când ea era mică și la scurt timp după incident i s-a descoperit boala. De atunci trăiește împreună cu mama ei într-o casă sterilizată, în care aerul este mereu filtrat și totul este impecabil. Singurele persoane cu care interactionează sunt mama și asistenta ei.
Într-o zi, la casa de alături se mută o nouă familie. Unul dintre copii este un băiat de aceeași vârstă cu Maddy, înalt, suplu, îmbracat tot în negru. O privește fix și ea îi răspunde la fel. Îl cheamă Olly. Este dragoste la prima vedere. Un lucru este ușor de prezis în poveste: cei doi se vor îndragosti. De obicei astfel de iubiri au un sfârșit tragic. Va fi la fel și cu povestea de dragoste dintre Maddy și Olly?
Sfârșitul cărții este pur și simplu fantastic. Cartea se termină cum nu ai putea sa iți imaginezi. Ești curios? Începe să citești! Este o carte ușor de citit, potrivit pentru toate vârstele.
“Îți vine să lași absolut tot deoparte odată ce-ai început s-o citești… E greu să nu fii mistuit de această poveste de dragoste lipsită de șanse..” The Times, Londra
 
“Absolut tot are de toate…romantism, pasiune și inteligenșa.” Danielle Page, autoarea volumului Dorothy Must Die, bestseller New York Times.
O puteți comanda aici.
Status: O recomand!
For more cool stuff follow me on facebook and instagram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply