Romania

5 glampinguri fantastice din Romania unde poti merge toamna-iarna

November 13, 2023
glamping spiritul zimbrului
Reading Time: 2 minutes

Chiar daca vremea rece vine cu pasi repezi, asta nu inseamna ca trebuie sa oprim calatoriile, sa stam acasa. Chiar deloc! Sunt multe glampinguri frumoase in Romania unde poti merge si toamna-iarna-primavara, cand vremea e mai rece. Natura are grija sa iti ofere un peisaj deosebit in aceste anotimpuri. Mai jos ai 5 glampinguri fantastice din Romania, unde poti merge si toamna-iarna, nu doar cand e cald afara.

  • Glamping Spiritul Zimbrului

Glampingul are 2 tipuri de cazare: caruta de lux cu coviltir (aceasta este pt 2 persoane) sau iurta molgola (aceasta este pt 2 persoane + copii). Capacitatea totala este de 4 carute si 5 iurte mongole. Carutele si iurtele sunt incalzite, nu trebuie sa va faceti griji de frig. Aici am scris despre experienta noastra din vara.

glamping
  • Wegloo

Situat la poalele Bucegilor, in inima naturii, Wegloo ne pune la dispozitie domuri geodezice (corturi de lux) complet utilate, unde puteti sa va bucurati de linistea naturii avand tot odata conditii premium de 4-5 stele: de la wifi, terasa proprie, semineu pana la ciubar/piscina. Si partea buna a acestui tip de cazare: cerul instelat pe care poti sa il admiri direct din pat. Corturile sunt incalzite, deci pot fi folosite si iarna fara probleme. Aici am scris despre experienta noastra din toamna.

  • Glamount

Aflat pe Valea Bistritei, la 60km de Tg Neamt, in localitatea Farcasa, Glamount ofera oaspetilor un cort geodezic de 38 de metri patrati, cu o toaleta complet echipata, dormitor, minibar cu frigider, aparat de cafea, aer conditionat si incalzire centralizata. Aici aveti mai puteti citi mai multe detalii: site glamount.

  • TogetherNest

Misiunea celor de la TogetherNest este sa ofere o experiență de Glamping (glamorous camping – camping de lux) în diferite tipuri de cazări în Munții Apuseni. In prezent te poti caza la ei intr-un Tiny House si pe viitor vei avea inca doua optiuni inedite: Barca si Cort! Mai multe detalii: site togethernest.

  • Glamping Ursa Mica

O suprafata de 40.000 metri patrati, 12 corturi, 12 bungalow-uri, glamping, restaurant si bar – la Ursa mica ai o experienta completa. Mai multe detalii puteti vedea aici: site ursa mica.

You Might Also Like