Diary

Ne vedem la Hangariada!

May 9, 2019
hangariada
Reading Time: 4 minutes

Luna mai este o lună plină de evenimente frumoase în Iași. Evenimente educative, sociale, maratoane de desenat, de alergat, nu ai cum să te plictisești în această perioadă. Dacă ești și tu ca mine, un spirit liber căruia îi place să stea mai mult afară decât în casă, îndrăgostit de muzica bună și mereu cu capul în nori, te invit la cel mai tare festival de artă și zbor – Hangariada! Dacă nu te regăsești în descrierea de mai sus, te invit oricum la festival, pentru că acest eveniment se adresează tuturor, indiferent de vârstă sau hobby – sigur vei găsi activități pe gustul tău.

Unde și când

Acum că am stabilit că ne vedem la Hangariada, să îți dau mai multe detalii. Evenimentul se va desfășura în perioada 24-26 mai, 3 zile pline de farmec și adrenalină. Locul va fi același ca în anii precedenți, Aeroclubul Alexandru Matei.

Organizatori

Anul acesta este un an special pentru Hangariada. De ce? 1) Pentru că a fost preluat de baieții de la Teo’s Cafe (sigur îi știi, sunt băieții care te ajută să participi la cursurile alea nasoale de la facultate de la ora 8, oferindu-ți o cafea delicioasă). 2)Pentru că e a 9-a ediție și are în spate o armată de 9 bloggeri creativi și al naibii de talentați șiii.. să bată tobeleee! 3)Acest an mai este special pentru că ambasadorul oficial al acestul eveniment este Andreea Marc, o femeie ambițioasă și puternică, cu multe lucruri frumoase de povestit, mămica micuței Rebeca.

Sunt happy happy să vă anunț că sunt unul dintre cei 9 bloggeri meniți să vă țină la curent cu toate noutățile festivalului. Pe colegii mei de hangar îi găsești aici: Cine sunt cei 9 bloggeri oficiali ai celei de-a 9-a editii Hangariada? Aruncă un ochi pe blogurile lor, au informații prețioase și acoperă toate subiectele dragi sufletului tău.

9 bloggeri, a 9-a ediție, o nouă echipă de organizare.. Hangariada este influențată de magia cifrei 9 în acest an și e de bine. Știai că cifra 9 este considerată cifra perfectă datorită structurii sale matematice? 😀 Just sayin’

Activități și spectacole

Înainte să îți spun despre activitățile pregătite pentru acest festival, vreau să te asigur că organizatorii s-au gândit la toate persoanele și au creat activități potrivite pentru toate vârstele, pentru toate gusturile.

Ești mămica? Vino cu bebele, avem un spațiu special creat pentru voi. Nu te lasă inima să îl lași pe Azorel acasă? Nu-i bai, ia-l și pe el dar să îi pui botniță (dacă este agresiv) și lesă (obligatoriu!). Avem o zonă amenajată pentru animale. Te temi că se va plictisi princhidelul tău la acest festival? Stai fără griji, avem multe activități educative și distractive pentru copii. Organizatorii s-au gândit la toate.

Și stomacul tău va fi asigurat. Vei găsi mâncare și băuturi, de la vendori iscusiți, pregatiți cu bunătăți pentru toate gusturile și toate vârstele.

Cele 3 zile vor fi pline de activități faine:

Show-uri aviatice by Hawks of Romania, în zilele de sâmbătă și duminică;

Salturi cu parașuta, în zilele de vineri, sâmbătă, duminică și luni. Dacă acum vrei să îți rezervi un loc, am o veste proastă pentru tine: toate locurile sunt ocupate. Au fost 70 de salturi programate și toate s-au vândut imediat. Daar am și o veste bună. Pentru că cererea este foarte mare, posibil să mai fie o rundă de salturi în vară;

Zboruri cu planorul. Acestea sunt de 3 tipuri: 300 m – 100 lei, 600 m – 350 lei, 1000 m – 400 lei;

Tiroliana de 100 m, contra-cost;

Panouri de cățărare – 8m, contra-cost, disponibil atât pentru adulți cât și pentru copii;

Activități sportive și de mișcare în aer liber;

Ateliere hand-made;

Artă urbană (despre artiști a scris Andreea aici – Pulsar este artistul de la Q-Bo Ink care mi-a dăruit frumosul meu tatuaj de pe încheietură);

Vorbe din Hangar – moralul îți va fi ridicat de 4 discursuri inspiraționale despre viață și carieră tip TedTalk;

Dansuri;

Muzică live;

Activități pentru copii și părinți;

Spațiu de joacă pentru copii de peste 1300 metri pătrați; intrarea este 30 lei/copil/zi și partea bună este că princhidelul poate intra și ieși ori de câte ori este nevoie;

Teatru pentru toate vârstele;

Cort special amenajat pentru părinți și bebeluși;

Zonă special amenajată pentru animalele de companie. Dar nu uita! Lesă și botniță (dacă este agresiv) pentru prietenul patruped;

Vendori cu mâncare bună și băuturi pentru toate vârstele;

O super petrecere – momentan nu am detalii dar voi reveni cu ele când le voi obține

Stand up comedy cu Sergiu Floroaia, Toma Alexandru, Cristi Popesco și Sorin Pârcălab, de la București! Vor fi două spectacole în ziua de duminică. Dacă vreți o porție de râs vă puteți lua bilete de aici pentru spectacolul de la ora 18:00 sau de aici pentru cel de la ora 20:30. Dar grăbiți-vă! Show-urile lor sunt sold out imediat!

Trupa Introspect ne-a pregătit un super spectacol pe 25 mai începând cu ora 15. Tema spectacolului este inspirată din cele patru elemente de bază ale naturii : apă, aer, pământ și foc. V-am făcut curioși, așa-i? Rezervările se fac la numărul de telefon : 0746 534 158 în intervalul orar 10:00 – 18:00.

Ca să nu pierdeți nici o informație prețioasă de la organizatorii festivalului Hangariada, vă las mai jos câteva linkuri utile.

❀ Site-ul oficial: www.hangariada.ro 

❀ Pagina de facebook: www.facebook.com/hangariada

❀ Contul de instagram: www.instagram.com/hangariada/

❀ Pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/2251725895058260/ 

Acum că aveți toate detaliile, unde ne vedem pe 24-25-26 mai ? La Hangariada! ☺

Kisses and hugs for my beautiful shining stars! ❤

For more cool stuff follow me on facebook and instagram. 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply „Ne vedem la Hangariada!” | Hangariada February 14, 2020 at 10:34 am

    […] „Luna mai este o lună plină de evenimente frumoase în Iași. Evenimente educative, sociale, maratoane de desenat, de alergat, nu ai cum să te plictisești în această perioadă. Dacă ești și tu ca mine, un spirit liber căruia îi place să stea mai mult afară decât în casă, îndrăgostit de muzica bună și mereu cu capul în nori, te invit la cel mai tare festival de artă și zbor – Hangariada! Dacă nu te regăsești în descrierea de mai sus, te invit oricum la festival, pentru că acest eveniment se adresează tuturor, indiferent de vârstă sau hobby – sigur vei găsi activități pe gustul tău.” Citeste articolul […]

  • Leave a Reply