Books&Theatre

Tipul din filme nu există – Bogdan Stoica

July 29, 2017
Reading Time: 2 minutes
Am văzut cartea pe emag și mi-a atras imediat atenția. Tipul din filme nu există, sună interesant, așa-i? Toate ne dorim să avem un tip sensibil, atent la nevoile noastre, amuzant și protector, puternic și gata să facă orice pentru noi, ce să mai.. un tip ca în filme.
Cartea ne oferă o viziune din punctul de vedere al bărbatului. Cum gândește el, pe ce principii se bazează și modul lui de viață. Formată din mai multe “lecții”, presărată cu muuult umor, unele pasaje ne vor fi cunoscute, altele vor fi complet noi sau ne vor face să zicem “What the f**k?” 
 
Este foarte ușor de citit, în maxim două ore am terminat-o, pentru că Bogdan Stoica scrie precum și vorbește. Limbajul nu este cenzurat și pe alocuri este puțin mai “colorat”, așa că aveți grijă să nu ajungă cartea pe mâna copiilor, să le păstrați copilăria inocentă.
Pentru bărbații care vor citi cartea: să nu vă simțiți lezați, chiar dacă specia masculină este descrisă ca fiind primitivă. Eu (și toate celelalte femei din lume) știm că sunteți mai mult de atât. Și cele care nu știu, înseamnă că încă nu au găsit tipul potrivit pentru ele. Mai căutați 🙂
Merită să citești cartea, timp de două ore vei fi sigur cu zâmbetul pe buze. Bonus: la final de “lecție” găsești o mică poezioară.
“Cum îți dai seama dacă o tipă are părul întins cu placa? E simplu: dintre toate trecatoarele, doar ea o rupe la fuga când începe ploaia.”
“Păstrați ploaia vă rog. Și mai dați-o în mă-sa de placă de păr. De când pana mea au ajuns buclele un defect fizic?”

“La fel ca noi toți, nici omnivorul tău n-a putut învăta nici după zece ani în care sertar sunt șosetele. De-aia, când pleacă de-acasă două-trei zile, stai ca pe ghimpi. O să-și dea seama pe ghicite care-i valiza lui sau iar o să se vaite că toate hainele i-au rămas mici?”

O puteți comanda aici.

Status: O recomand!
For more cool stuff follow me on facebook and instagram

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply 6 cărți - iunie, luna autorilor români - Dream.Seek.Love. July 21, 2020 at 10:28 am

    […] Bogdan Stoica – Tipul din filme nu existaVitali Cipileaga – De vorba cu emmaCiprian Albu – Inspira adanc! Expira! […]

  • Leave a Reply