Books&Theatre

Episodul13. Dark Cockpit – Emil Dobrovolschi,Octavian Pantiș

February 27, 2020
dark cockpit
Reading Time: 1 minute

Cartea Dark Cockpit scrisă de Emil Dobrovolschi și Octavian Pantiș, am primit-o de la editura Publica din dorința de a susține proiectul Carte la minut. În trecut, mă feream mereu de cărțile de dezvoltare personală. Nu știu ce se întâmplă, dar în ultimul timp mă îndrăgostesc tot mai des de astfel de cărți. Această carte am iubit-o de la prima la ultima pagină. În 2-3 zile am terminat-o, deși îmi doream să aibă încă pe atâtea pagini.

Despre ce este vorba în această carte?

Este important să stiți că Emil Dobrovolschi este nu doar un comandat cu ani de experiență în spate, dar și un foarte mult comunicator. Octavian Pantiș probabil că îl știți, deoarece este autorul cărții Musai List. Împreună au creat o carte care te ajută cu adevărat să fii un lider mai bun, o persoană mai echilibrată atât la locul de muncă cât și în viața de familie.

De ce ar trebui să o citești?

În această carte descoperi o mulțime de povești din domeniul aviației, situații reale prin care a trecut Emil. Din fiecare poveste poți extrage ușor ce a fost bine, ce nu a fost bine și să corelezi cu domeniul în care tu lucrezi sau chiar cu viața de familie. Ce ar trebui să faci să fii în dark cockpit (acel moment din aviație când în cabina comandantului nu este nici un bec aprins, adică când totul decurge perfect, situația este stabilă), să fii perfect relaxat, să lucrezi fără să fii stresat, să fii la capacitate maximă, un lider demn de urmat. Cum este viața ta? În prezent ești în dark cockpit? Eu personal, sinceră să fiu, momentan nu sunt.

De unde o poți cumpăra?

Cartea Dark Cockpit, scrisă de Emil Dobrovolschi și Octavian Pantiș este de la Editura Publica și o puteți comanda de pe site-ul editurii sau de pe Libris.

For more cool stuff follow me on facebook and instagram. 

You Might Also Like

  • Episodul14. Învățare - Tara Westover - Dream.Seek.Love. March 17, 2020 at 12:13 pm

    […] să o citesc. În sfârșit a venit și rândul ei. Știți cum e atunci când vă pare rău că o carte extraordinară v-a căzut în mână prea târziu? Well, așa am simțit […]

  • 6 cărți - iunie, luna autorilor români - Dream.Seek.Love. July 21, 2020 at 10:27 am

    […] Dusout – Minus infinitEmil Dobrovolschi, Octavian Pantis – Dark cockpitOctavian Soviany – Am fost un copil reusit?Andrei Ruse – Despre tristetea femeilor […]