Books&Theatre

Privilegiații – Jonathan Dee

July 28, 2017
Reading Time: < 1 minute
Cum ar fi să ai partenerul perfect, să traiești o viață perfectă, fără să duci grija banilor?

Cynthia Morey și Adam sunt cuplul perfect. La puțin peste douăzeci de ani, cei doi s-au rupt de părinți și s-au căsătorit. Cynthia este o femeie frumoasă, atrăgătoare și vanitoasă. Adam este inteligent și fermecator. S-au plăcut, s-au îndrăgostit și au hotărât să își construiască un viitor împreună. Sunt cuplul perfect. Adam are o slujbă în domeniul investițiilor și câstigă sume mari. Un singur defect au cei doi: doresc să fie din ce în ce mai bogați și fac orice pentru situația lor financiară.

Au doi copii, April și Jonas. Sunt diferiți unul de celălalt și nu le este teamă de nimic. Oricât de mult ar greși, ei știu că părinții îi vor scăpa de probleme cu ajutorul banilor. Sunt superficiali și nu se implică în relația cu părinții, tratându-i pe aceștia cu ignoranța.

Mânați de dorința de a deveni tot mai bogati pe zi ce trece, Adam ajunge să câștige bani pe cale ilegală. Cum se termină povestea cuplului perfect? Vă las să descoperiți singuri.

Este o carte ușor de citit, care ne transpune în lumea celor bogați și ne dovedește că nu există cuplul perfect, unde sunt calități sunt și defecte.

O puteți comanda aici.

Status: O recomand!

For more cool stuff follow me on facebook and instagram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply