Lifestyle

Inspiră adânc! Expiră! – Ciprian Albu

July 27, 2017
Reading Time: < 1 minute

Cartea Inspiră adânc! Expiră! de Ciprian Albu este scrisă într-o manieră accesibilă tuturor dar necesită o atenție permanentă din partea cititorului. Timp de 7 capitole ne aflăm pe granița dintre real și fantastic, un drum plin de peripeții. Cu fiecare capitol parcurs misterul se intensifică; evenimentele sunt povestite din perspectiva mai multor personaje (Simona,Adela,etc), îmbinând mereu elementele fantastice cu previzibilul cotidian.

Toată acțiunea este legată de ploaia de meteoriți de la ora 22.45; ea sporește misterul și influențează viețile personajelor. Ambiguitatea cărții rămâne până la final, nefiind explicată ploaia de meteoriți, broaștele țestoase sau ritualul acestora de la malul mării.

Din punctul meu de vedere, cartea Inspiră adânc! Expiră! este genul de lectură care se citește seara, înainte de culcare, acordând atenție mare evenimentelor și personajelor. Este o carte potrivită minților deschise deoarece pe parcursul lecturii cititorul se află în permanență în sfera unde realul se întrepătrunde cu misterul, micile ritualuri casnice sunt îmbinate cu elemente fantastice.

“Inspiră adânc. Expiră. Citisem undeva tâmpenia asta. Ha, chiar cum ar fi să trebuiască să îți amintești că trebuie să respire. Comic, nu?”

Status: O recomand!

For more cool stuff follow me on facebook and instagram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply