Books&Theatre

De vorbă cu Emma – Vitali Cipileaga

July 27, 2017
Reading Time: 2 minutes
Înainte de toate vreau să spun că această carte se află printre puținele lecturi pe care le-am citit în maxim 2 ore. Este mai mult decât o carte, este o lecție de viață. O lecție în 183 de pagini. Te cucerește încă de la început, te poartă printr-un carusel al emoțiilor, participi la dragostea și certurile personajelor și înveți din greșelile lor.

Dragostea perfectă nu există. Dar există parteneri ce luptă și trec peste orice obstacol pentru dragostea lor. Această carte nu ne oferă o soluție directa pentru conflicte (probabil aceasta nici nu există, oamenii sunt mult prea diferiți pentru a fi suficientă o singura soluție), dar ne învață să avem răbdare, să ascultăm și să susținem persoana iubită. Să punem dorințele ei/lui înainte de dorințele noastre și să fim pregătiți de a face compromisuri pentru fericirea relației.

De vorba cu Emma m-a făcut să realizez că viața în doi fără câteva certuri este plictisitoare. Important este cum gestionezi o ceartă, când este momentul să cedezi, să lași de la tine sau când este timpul să pleci. O relație nu trebuie să te transforme într-un suflet captiv, trebuie să îți aducă fericire și alinare pentru că ai o persoană cu care să îți împarți grijile.

Această lectură o recomand tuturor, indiferent de vârstă sau sex, de caracter sau meserie. Oricine are de învățat ceva din ea, pentru că fiecare din noi a fost cel puțin o data în locul personajelor.

“Dragostea se împarte la doi. Fericirea la fel. Și neînțelegerile dintr-o relație tot. La doi.”

“Ai vrea ca totul să fie altfel. Tu să nu fii lângă cineva pentru care nu simți nimic. El să nu îmbrățișeze alt om. Tu să nu miroși alt parfum. El să nu sărute altă femeie.”

“Dragoste fără doi oameni care ar fi gata să rupa de la ei și să se completeze în fiecare secundă nu există.”

O puteți comanda aici.

Status: O recomand!

For more cool stuff follow me on facebook and instagram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply