Reviews

Editura Niculescu – Khaled Hosseini

October 10, 2022
editura niculescu
Reading Time: < 1 minute

Trei carti noi de la editura Niculescu, scrise de Khaled Hosseini au ajuns in biblioteca mea! Este vorba de urmatoarele titluri:

  • Vanatorii de zmeie
  • Si muntii au ecou
  • Splendida cetate a celor o mie de sori

Am scris despre aceste carti si pe instagram si multi dintre voi mi-ati spus sa incep cu prima carte: Vanatorii de zmeie. Pana acum nu am citit nimic scris de acest autor, cumva nu a ajuns in biblioteca mea. Dar datorita editurii Niculescu acum am 3 carti scrise de el.

Va las descrierea primei carti, cea care mi-a fost recomandata cel mai des:

“Vanatorii de zmeie este o poveste despre prietenie si tradare, care isi poarta cititorii prin Afganistanul ultimelor zile ale monarhiei si pana la cele ale atrocitatilor prezentului. Schimbarile de situatie uimitoare fac din aceasta carte memorabila atat o cronica politica, cat si o poveste emotionanta despre copilarie si maturizare. Intriga care porneste cu prietenia dintre Amir, fiul stapanului, si Hassan, fiul servitorului, se dovedeste firul director care unifica intregul roman.

Fragilitatea acestei relatii, simbolizata de zmeiele de hartie, este pusa la incercare pe masura ce vechiul stil de viata al vechiului Afganistan apune. Studiile de caracter, de la portretul lui Amir, cel nesigur si sensibil, la cel al tatalui sau, Baba, se intretes cu istoria Americii si cu cea tumultoasa a Orientului Mijlociu.”

Multumesc celor de la editura Niculescu pentru aceste titluri!

See you next time!
-Dreamy?

Facebook: https://www.facebook.com/DreamSeekLove/
Instagram: http://instagram.com/dreamseeklove/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCnO1hmiEnstkPmGhecaOKHg
Blog: http://dreamseeklove.com

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Working at Walmart October 29, 2022 at 12:29 am

    Exactly.

  • Leave a Reply