Reviews

Stay healthy with Biosunline

October 5, 2022
biosunline
Reading Time: 2 minutes

Toamna e aici, cu frunzele ei ruginii, cu vibe-ul hygge dar si cu racelile clasice. Dar stati linistiti, Biosunline este aici sa ne ajute.

In cadrul evenimentului Bloggerite la Castel, am primit un pachet de la Biosunline cu suplimente atat pentru adulti cat si pentru copii. Atentie! Suplimentele trebuie luate doar la recomandarea medicului. Sa vedem ce a fost in pachet.

Vitamina C+D3

Ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar, reduce oboseala si extenuarea, contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si muscular.

biosunline

Imunovita Esential

Acest produs contine un amestec complex de 11 vitamine si minerale esentiale pentru buna functionare a sistemului imunitar si crestrea rezistentei organismului.

Neurergin

Acest produs imbunatateste producerea de energie si ajuta la regenerarea celulara de la nivelul sistemului nervos central. Energie. Rezisteanta. Concentrare. Trei cuvinte cheie pentru acest supliment 🙂

biosunline

ProbiotiX Forte

Sustine reechilibrarea microflorei intestinale in timpul sau dupa tratamentul cu antibiotice sau in perioade in care nu avem o alimentatie corespunzatoare, in perioade cu mult stres si oboseala.

biosunline

Focus Kids BSL

Acest produs este pentru copii si sustine atentia, concentrarea, intelegerea si memorarea. Partea buna este ca nu contine coloranti, conservanti sau arome artificiale.

Atentie din nou, luati suplimente doar la recomandarea medicului. El stie ce anume va lipseste din organism (dupa ce ati efectuat analize), ce suplimente va sunt necesare, cum/cand sa le luati si in ce doza.

Stay safe si sa avem o toamna frumoasa!

See you next time!
-Dreamy?

Facebook: https://www.facebook.com/DreamSeekLove/
Instagram: http://instagram.com/dreamseeklove/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCnO1hmiEnstkPmGhecaOKHg
Blog: http://dreamseeklove.com

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply