Reviews

New books from Bookzone

October 3, 2022
bookzone
Reading Time: 2 minutes

Doua noi titluri de la Bookzone au ajuns in biblioteca mea! O autoare pe care sunt sigura ca toti o cunoasteti si o autoare a carei carte e noua pentru mine dar abia astept sa o citesc. Sa vedem despre ce este vorba.

Gallant. Conacul Bantuit – V.E.Schwab

Sa nu imi spuneti ca nu ati auzit de Schwab. Dar daca totusi chiar nu ati auzit de ea, fuguta la librarie si luati cartea Viața invizibilă a lui Addie LaRue. Este o opera fantastica. Nu am cuvinte pentru ea, am iubit fiecare pagina. De la Bookzone am primit Gallant.Conacul Bantuit. Curand o voi incepe, sunt sigura ca este o carte fantastica.

Descrierea cartii de pe Bookzone:

Când Olivia ajunge în sfârșit la Gallant, în urma unei scrisori misterioase primite de la unchiul său descoperă un întreg univers plin de secrete și fantome. Chiar de la sosire, ea află trei lucruri importante: unchiul său a murit de multă vreme, nu are voie să iasă afară după apus și, orice s-ar întâmpla, nu trebuie să treacă de partea cealaltă a zidului vechi care străjuiește locul. 

Dar Olivia este hotărâtă să descopere adevărul despre istoria familiei sale, chiar dacă, pentru a reuși, trebuie să exploreze un întreg tărâm bântuit unde o așteaptă însuși maestrul întunecat…

Suna bine, asa-i?

Arta de a fi liber – Nedra Glover Tawwab

Aceasta carte este noua pentru mine, este o carte de dezvoltare personala ce te ajuta sa inveti sa stabilesti limite clare si sa spui NU atunci cand este cazul. De prea multe ori trecem peste dorintele noastre pentru a face pe plac celor din jurul nostru, facem compromisuri si nu spunem NU atunci cand ceva nu ne face bine. Aceasta carte ne poate fi ghid spre o mentalitate mai sanatoasa :).

bookzone

Citeste si: https://dreamseeklove.com/2022/07/27/bloggerite-la-castel/

See you next time!
-Dreamy?

Facebook: https://www.facebook.com/DreamSeekLove/
Instagram: http://instagram.com/dreamseeklove/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCnO1hmiEnstkPmGhecaOKHg
Blog: http://dreamseeklove.com

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply