Reviews

Pregatiri de toamna cu Libraria Donaris

September 24, 2022
donaris
Reading Time: 2 minutes

Dupa o vara plina de calatorii si aventuri, o vara in care nu prea am avut timp de citit, urmeaza perioada ideala: toamna. Anotimpul ploilor, a paturilor pufoase, focului in semineu, ceaiurilor, pisicilor si evident…al cartilor. Libraria Donaris este aliatul nostru.

In aceasta perioada citesc mereu multe carti din genul thriller/horror. Daca are si partea psihologica deja suntem un perfect match. Evident, Stephen King este mereu pe lista mea. Dar am ales si doi autori noi de la libraria Donaris.

donaris

Un strop de sange – Stephen King

4 povesti, 4 opere care te tin in suspans, te poarta intr-un carusel al emotiilor. O adevarata lovitura de maestru, ca de obicei. Doar e King, asa-i? 🙂

donaris

Opt detectivi – Alex Pavesi

Toate romanele politiste respecta niste reguli simple. Grant McAllister, autor de policieruri si profesor de matematica, le-a descoperit pe toate. In urma cu mai bine de treizeci de ani. Acum, el duce o viata linistita si retrasa pe o insula din Mediterana. Pana cand ii bate la usa Julia Hart, un editor tanar si ambitios care vrea sa ii republice o carte. Numai ca, in timp ce redacteaza paginile vechi, Julia isi da seama ca acestea s-ar putea sa contina indicii ale unei crime reale. Una care a ramas nerezolvata trei decenii. Si, daca tanara vrea sa rezolve acest mister, trebuie sa castige un adevarat duel al inteligentelor, o lupta dificila cu un adversar periculos si machiavelic.

Ce pot sa mai adaug? Abia astept sa ajung la ea!

Reteaua soaptelor – Chandler Baker

Sloane, Ardie, Grace si Rosalita lucreaza de ani buni la Truviv Inc. Cand directorul companiei moare subit, Ames, seful lor direct, ii preia locul. Dar el este un personaj complicat, dintotdeauna inconjurat de soapte, soapte mereu ignorate de cei cu putere de decizie. Dar lumea s-a schimbat si cele patru femei au decis ca e de ajuns. Sloane si colegele ei pun in miscare un mecanism catastrofic ce va afecta fiecare etaj si departament de la sediul Truviv. Iar vietile lor – de femei, colege, mame, sotii, prietene – se vor schimba dramatic pentru totdeauna. 

Aceasta carte mi-a fost recomandata de multe persoane, am auzit multe lucruri bune despre ea, asa ca era timpul sa ajunga in biblioteca mea.

Libraria Donaris are multe oferte si reduceri foarte bune, nu ma asteptam, preturile ne vin in ajutor sa luam toate acele carti de pe wishlist :)).

Tu ce ai pe lista pentru aceasta toamna?

See you next time!
-Dreamy?

Facebook: https://www.facebook.com/DreamSeekLove/
Instagram: http://instagram.com/dreamseeklove/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCnO1hmiEnstkPmGhecaOKHg
Blog: http://dreamseeklove.com

You Might Also Like