Reviews

Grande Gloria are grija de tine si de casa ta

September 1, 2022
grande gloria
Reading Time: 2 minutes

Grande Gloria Production ne-a surprins si de aceasta data cu o selectie de produse pentru ingrijirea personala, dar si pentru casa.

Le-am testat produsele, recunosc ca in aceasta perioada mi-au prins tare bine. Atat eu cat si sotul meu am avut Covid, asa ca am dezinfectat si curatat casa mult mai des decat o faceam inainte.

De la Hygenium am avut si doua pachete de servetele dezinfectante, nici nu am reusit sa le fac poza, ele au fost primele terminate. Le-am folosit mult pentru a dezinfecta noptierele (am stat mai mult in pat din cauza virusului), comoda, masa din dinning dar si blaturile de la bucatarie. Ne-au fost super utile in aceasta perioada.

Spray-ul anti tantari l-am folosit cand ieseam seara pe terasa si evident ca bazaitorii erau prezenti. Dar sincer si-a facut efectul, nu am avut nici o piscatura.

Servetelele demachiante sunt foarte blande cu tenul si reusesc sa elimine mare parte din makeup. Dupa servetelele demachiante va recomand sa folositi si o discheta cu un demachiant (dischete gasiti tot la cei de la Grande Gloria), pentru un extra step in procesul vostru de demachiere :).

Care sunt produsele tale favorite?

See you next time!
-Dreamy?

Facebook: https://www.facebook.com/DreamSeekLove/
Instagram: http://instagram.com/dreamseeklove/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCnO1hmiEnstkPmGhecaOKHg
Blog: http://dreamseeklove.com

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply