Reviews

(P)Yves Rocher-gama anti-hair loss

October 7, 2021
anti-hair loss
Reading Time: 2 minutes

Acum o saptamana am primit gama anti-hair loss de la Yves Rocher. Yves Rocher este un brand despre care v-am povestit de multe ori, atat aici cat si pe instagram/facebook. Eu il folosesc de multi ani, rudele mele il folosesc, il recomand prietenilor, imi plac mult produsele lor dar si valorile pe care le promoveaza. Produsele au ingrediente naturale ce provin din culturi atent monitorizate, incearca sa fie cat mai friendly cu putinta cu mediul inconjuratori, mereu apeleaza la packaging reciclabil – se intelege de ce sunt fanul lor numarul 1.

Ce folosesc super des de la acest brand? Well, gelurile de dus nu lipsesc niciodata din casa. Balsamul de buze de la ei imi place mult, cred ca am vreo 3-4 tipuri. Crema de maini – nu lasa mainile uleioase. Si mai nou am inceput sa folosesc si samponul si balsamul de la ei. Gama anti caderea parului este pentru prima oara cand o folosesc.

Am inceput sa folosesc samponul, balsamul si fiolele acum 3 zile. Evident este prea rapid sa se vada rezultate, dar imi place ca parul este moale dupa ce folosesc balsamul si pare ca are si ceva volum (parul meu este subtire, blond si destul de pleostit:)) ). Fiolele sunt super usor de folosit, se pot folosi atat pe parul umed cat si pe parul uscat. Sunt gradate si imi place ca nu ingrasa deloc parul (eu am folosit fiola pe parul umed).

Voi continua sa folosesc intreaga gama anti-hair loss si sper sa se vada rezultatele, de vreo luna am o perioada mai aglomerata, mai stresanta si parul imi cade rau..Peste cateva saptamani o sa revin pe instagram si o sa va povestesc despre rezultatele tratamentului intensiv.

Tu esti fan Yves Rocher?

Aici am scris despre produsele de la Yves Rocher pentru tenul sensibil: https://dreamseeklove.com/2021/06/14/pyves-rocher-produse-pentru-tenul-sensibil/

Aici ai informatii despre gama Lifting Vegetal:

https://dreamseeklove.com/2020/02/28/yves-rocher-gama-lifting-vegetal/

See you next time!
-Dreamy­čîÖ

Facebook: https://www.facebook.com/DreamSeekLove/
Instagram: http://instagram.com/dreamseeklove/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCnO1hmiEnstkPmGhecaOKHg
Blog: http://dreamseeklove.com

You Might Also Like