Reviews

(P)ALWAYS be confident, strong and powerful

July 5, 2021
always
Reading Time: < 1 minute

Cand am auzit ca am ocazia sa fac parte dintr-o campanie organizata de Always nu am putut decat sa fiu super happy. Always este primul brand pe care l-am folosit, primul de care m-am indragostit. Pe langa faptul ca ofera protectie si confort, se ghideaza dupa valori cu care ma identific. Sa va reamintesc si voua cateva dintre ele:

1.Sunteti frumoase. Inalte, mici, mai plinute, mai slabute, cu celulita sau colacei, toate suntem frumoase. 
2.Puteti face orice va doriti. Sa nu lasati niciodata pe cineva sa va spuna ca nu sunteti capabile de X sau Y lucru. Puteti orice. 
3.Toate corpurile sunt potrivite pentru costumul de baie. Sa nu aud pe cineva ca spune ca este prea plinuta sau prea slaba, sau ca nu are 6 pack pentru costumul de baie. Toate suntem perfecte si pregatite pentru summer time ✨
4.Iubeste-te pe tine, iubeste-ti corpul. Doar dupa aceea sufletul tau va fi pregatit sa iubeasca si pe altcineva 😊

Ce alte sfaturi ai adauga pe lista?

Always ne ajuta sa trecem usor peste menstruatie. Ne ajuta sa ne continuam zilele, sa facem ceea ce ne place, sa nu facem nici un compromis. Vrei sa iesi la alergat? E ok. Vrei sa mergi la hiking? E ok. Prietenii te invita la o plimbare? E din nou ok. Acum poti sa stai linistita, sa te simti safe in orice moment al zilei.

See you next time!
-Dreamy🌙

Facebook: https://www.facebook.com/DreamSeekLove/
Instagram: http://instagram.com/dreamseeklove/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCnO1hmiEnstkPmGhecaOKHg
Blog: http://dreamseeklove.com

You Might Also Like