Reviews

(P)Yves Rocher – Produse pentru tenul sensibil

June 14, 2021
yves rocher
Reading Time: 3 minutes

Mereu am avut probleme cu tenul. Fiind gras in zona T, uscat in rest si foarte sensibil, mai mereu am avut cosuri, puncte negre, pete. Trebuie sa am mare grija de produse folosesc sa nu il irit mai tare. Produsele de la Yves Rocher sunt acceptate fara probleme de tenul meu.

Zilele trecute am primit de la ei 5 produse: o apa micelara pentru ten sensibil, o apa micelara pentru zona ochilor, o spuma, o apa florala si o masca de argila.

1. Apa micelara

yves rocher

Aceasta apa micelara curata super bine, de obicei folosesc cate doua tamponele de vata si reuseste sa inlature tot makeup-ul. De obicei folosesc un bb cream si pudra, dar sigur reuseste sa curete bine si fondul de ten sau ceva mai strong. Curata delicat, tenul nu mi-a ramas iritat sau rosu dupa demachiere.

2.Demachiant expres pentru ochi

Demachiantul l-am folosit pentru a indeparta fardul de pleoape, dar pe siteul celor de la Yves Rocher scrie ca inlatura fara probleme si un mascara waterproof. Eu nu prea folosesc mascara, deci nu am testat sa vad cat de bine curata genele de rimel. Dar pentru fardul de pleoape este perfect.

3.Spuma pentru curatarea tenului

yves rocher

Spuma este preferata mea. Dupa ce folosesc apa micelara, mereu simt nevoia sa adaug un extra step si sa curat tenul si cu o spuma/gel. Dar avand tenul sensibil, recomandat este sa folosim o spuma. Spuma de la Yves Rocher este extrem de delicata si de blanda cu tenul, m-a surprins. Dar totodata curata foarte bine. Am tenul gras si reuseste sa indeparteze cu succes tot sebumul, lasand doar o senzatie de fresh.

4.Apa florala de albastrele bio

yves rocher

Apa florala de obicei o folosesc ca si ultim step in rutina mea de demachiere. Dupa ce tenul este perfect curat si hidratat, pulverizez de cateva ori apa florala de albastrele. Daar, o folosesc si dimineata, chiar dupa ce ma spal pe fata. Ofera o prospetime tare placuta.

5.Masca purificatoare cu argila

Masca recunosc, nu am folosit-o inca, deci nu am un feedback pentru ea. Am avut o interventie chirurgicala la nivelul fetei si nu am putut folosi o masca pentru ten. Dar cand o voi folosi (cel mai probabil dupa ce voi scoate bandajele) voi reveni cu un update la articol 🙂

Despre cum am scapat de acnee am povestit aici: https://dreamseeklove.com/2020/01/16/cum-am-scapat-de-acnee/

See you next time!
-Dreamy🌙

Facebook: https://www.facebook.com/DreamSeekLove/
Instagram: http://instagram.com/dreamseeklove/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCnO1hmiEnstkPmGhecaOKHg
Blog: http://dreamseeklove.com

You Might Also Like

  • (P)Yves Rocher-gama anti-hair loss - Dream.Seek.Love. October 7, 2021 at 9:17 am

    […] Aici am scris despre produsele de la Yves Rocher pentru tenul sensibil: https://dreamseeklove.com/2021/06/14/pyves-rocher-produse-pentru-tenul-sensibil/ […]