Reviews

Ai un vis? AVBS Credit te ajută să ți-l îndeplinești rapid (P)

January 6, 2021
avbs credit
Reading Time: 3 minutes

Am trecut prin procesul de căutare a unei case și stiu cât de multe obstacole apar, cate lucruri neprevăzute, câte cheltuieli neplanificate, câte informații greu de înțeles. Îți stabilești un buget, strângi bănuții necesari pentru avans și pentru alte cheltuieli necesare achiziționării unei locuințe, dar inevitabil apar situații care îți destabilizează economiile. De aceea este bine să un plan bine stabilit și un ajutor de încredere, un ajutor precum AVBS Credit.

Din comunicatul de presă din Forbes am descoperit ce servicii prestează AVBS Credit persoanelor care au un vis dar nu îl pot îndeplini deoarece nu au bani suficienți. AVBS Credit este o companie românească cu multă experiență în domeniul brokerajului bancar (de peste 13 ani!) și cu un portofoliu impresionant de peste 16.000 de clienți fericiți și mulțumiți! AVBS Credit intermediază credite pentru clienții persoane fizice și juridice de la peste 30 de parteneri bancari și non-bancari din România, având acces la mai mult de 100 de soluții de finanțare. Dacă vrei să îți achiziționezi căsuța visurilor tale, AVBS Credit te ajută să obții creditul potrivit pentru cumpărarea sau construirea imobilului dorit.

Pentru cei care nu știu, creditul ipotecar este varianta cea mai rapidă și mai frecvent utilizată de români pentru achiziționarea unei proprietăți!

Împrumuturile ipotecare pot fi achitate într-un termen de maximum 35 de ani, iar avansul pentru contractarea unui astfel de credit este de cel puțin 15% din valoare imobilului, în funcție de zonă, tipul imobilului și multe alte detalii care diferă de la o bancă la alta. Așa cum vă puteți da seama, băncile au oferte de creditare destul de diferite. Procentele dobânzilor pot fi diferite, iar anumite bănci acordă credite ipotecare doar cu dobândă variabilă, pe când altele au posibilitatea ca pentru 5 ani, de exemplu, dobânda să fie fixă, iar apoi creditul să intre pe o dobândă variabilă: marja băncii + IRCC recalculat la fiecare 3 luni. Pentru a te asigura că alegi cel mai potrivit credit pentru tine, soluția ideală este să apelezi la un broker de credite și să profiți la maxim de cunoștințele lui, căci această colaborare este for free!!!

Serviciile de intermediere credite AVBS Credit sunt 100% gratuite!

Brokerii de credite dedicați și profesioniști de la AVBS Credit știu cât de greu e să alegi un credit potrivit situației tale și nevoilor tale, tocmai de aceea îți pun la dispoziție toate cunoștințele și instrumentele pe care le au pentru a-ți identifica și obține cel mai bun credit existent pe piață. Urmează să iei o decizie de care va depinde siguranța ta financiară a următorilor 30-35 de ani. Așadar, trebuie să iei cea mai bună decizie astfel încât rambursarea creditului să se facă fără probleme, iar nivelul tău de trai să nu aibă de suferit!

Brokerul de credite:

 • îți analizează profilul din toate punctele de vedere pentru a stabili gradul tău de
  eligibilitate pentru obținerea creditului;
 • identifică cea mai bună soluție de finanțare pentru tine de la o bancă / IFN din România;
 • îți explică tot ceea ce trebuie să știi despre procesul de creditare și despre obținerea
  creditului;
 • îți întocmește dosarul de credit corect și complet;
 • îți depune dosarul de credit în analiză la banca aleasă;
 • îți monitorizează dosarul de credit aflat în bancă și îți comunică stadiul fiecărei etape de
  creditare: de la analiză pânâ la aprobare;
 • stabilește detaliile semnării contractului de credit;
 • îți este alături la semnarea contractului de credit;
 • îți rămâne alături chiar și după semnarea contractului de credit.

Dacă cumva brokerul constată că veniturile tale sunt insuficiente pentru un credit ipotecar, îți va explica posibilitatea de a obține și achita împrumutul împreună cu un codebitor. Codebitorul este o persoană apropiată ție, o rudă sau partenerul tău de viață, cu care poți realiza visul tău cel mai mare: acela de a avea propria locuință. Această soluție este foarte benefică deoarece este frustrant să găsești casa perfectă pentru tine, să găsești creditul potrivit, dar să nu îl poți accesa din cauza veniturilor insuficiente.

Well, ai găsit casa potrivită familiei tale? Știi ce bancă este potrivită pentru tine? Știi care este soluția de finanțare potrivită pentru tine? Solicită ajutor unui broker de credite înainte de a luarea unei decizii atât de importante!

AVBS Credit (avbs.ro) este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar. Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Mircurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

You Might Also Like