Reviews

(P)Scapa de cosuri cu Gerovital StopAcnee!

November 20, 2020
Reading Time: 3 minutes

Cosuri? Hai sa vezi cum poti sa scapi de ele! Acum 3 saptamani am inceput sa testez gama StopAcnee de la Gerovital. Nu stiu cum sunteti voi, dar eu am mai mereu probleme cu acneea. Nu am o acnee severa, dar din cauza tenului gras, o data la cateva zile apare cate un cos. Asa ca gama StopAcnee a venit la fix!

Pachetelul a continut: un gel de curatare, o crema care reduce secretia de sebum, o crema ultra activa care reduce leziunile acneice si un set de bulinute pentru acneea severa. Am oprit toate celelalte produse pe care le aveam in rutina si pana in prezent am folosit doar aceasta gama, ca sa pot observa clar rezultatele.

Am folosit doar gelul si cele doua creme, de bulinute nu am avut nevoie deoarece nu am avut cosuri severe, stiti voi, acei monstruleti care ne streseaza tare. Dar la ce rezultate bune am avut cu cremele si gelul, sunt sigura ca si bulinutele sunt eficiente.

Gelul de curatare mi-a placut mult: lasa tenul curat si o senzatie de fresh. Partea frumoasa este ca nu il usuca, il lasa in stare perfecta.

cosuri

Efectele cele mai rapide le-am avut la crema care reduce secretia de sebum. Am aplicat-o dimineata pe tenul curat si pe parcursul zilei deja am observat ca tenul nu mai era lucios cum era inainte. Asa cum v-am spus mai devreme, tenul meu este gras in zona T si din aceasta cauza pe la amiaza deja tenul era lucios.. Dar folosind crema de la Gerovital secretia de sebum s-a redus simtitor.

cosuri

Crema ultra activa impotriva cosurilor am folosit-o doar pe zonele afectate. Nu am avut o acnee severa, dar cosuletele nu m-au parasit :)). Am observat ca folosind crema de la Gerovital cam in 3-4 zile acneea se diminua.

cosuri

Daca aveti probleme cu acneea va recomand aceasta gama de la Gerovital, folosita regulat va poate ajuta sa scapati de cosuri. Dar pe langa aceste produse trebuie sa tineti cont ca alimentatia joaca un rol foarte important. Trebuie evitat pe cat posibil zaharul, junk food-ul, trebuie sa consumati cantitatea de apa necesara organismului vostru, sa aveti un numar decent de ore de somn pe noapte. Toate acestea combinate va poate ajuta sa aveti un ten frumos.

Mai multe povesti despre nutritie gasiti aici: https://dreamseeklove.com/2020/07/20/no-junk-food-my-relationship-with-food/

See you next time!
-Dreamy🌙

Facebook: https://www.facebook.com/DreamSeekLove/
Instagram: http://instagram.com/dreamseeklove/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCnO1hmiEnstkPmGhecaOKHg
Blog: http://dreamseeklove.com

You Might Also Like