Diary

Pe locuri! Fiți gata! Înscrieți-vă la SuperBlog!

September 2, 2020
superblog
Reading Time: 2 minutes

Aceasta este a doua oară când mă înscriu la SuperBlog, prima oară am participat în toamna anului 2019. A fost o experiență extraordinară pe care mi-am promis că o voi repeta! Nu m-am gândit nici o secundă că mă voi simți ca într-un rollercoaster. Emoțiile dinaintea afișării notelor, inima cât un purice când îmi înregistram articolul, fericirea când vedeam un punctaj bun, nu am prevazut nimic din toate acestea!

Această competiție nu este doar despre scris. Vei avea un amalgam de sentimente, te vei simți ca la BAC, când ai dai foaia de examen și aștepți notele. Nu este despre premii (deși acestea sunt consistente), e despre comunitate, prietenie și dezvoltare personală. Înainte de competiție credeam că scriu bine, dar după mi-am dat seama că mă înșelam. Era loc mult de improvement și SuperBlog mi-a arătat calea. Mi-am îmbunătățit scriitura, aspectul articolelor, am învățat cum să le fac să fie mai interactive și să mențină atenția cititorului mai mult timp.

Toamna trecută a fost de încălzire, deși nu am câștigat nici o probă, am învățat o mulțime de lucruri noi pe care abia aștept să le pun în practică tura aceasta. SuperBlog îți dezvoltă spiritul de competitor, te face mai ambițios, te ține treaz până la 11:59 înainte de un deadline, cu mâinile pe tastatură și creierul la capacitate maximă.

No competition, no progress.

Bela Karolyi

Toamna e aici, vremea rea care o să ne țina în casă vine în curând, dar competiția SuperBlog îți poate face zilele mai antrenante, mai vesele, nu lasă să se instaleze nostalgia și dorul de vara în sufletul tău. Te ține mereu în priză, activ și creativ.

superblog
Poza preluata de pe pixabay.com

Să trecem în revistă motivele pentru care ar trebui să participi la SuperBlog:

  1. Înveți să scrii mai bine un articol
  2. Devii mai creativ
  3. Îți faci prieteni noi
  4. Faci parte dintr-o comunitate faină
  5. Câștigi premii mișto
  6. Te simți iar ca în liceu, înainte de examen
  7. Adrenalină, emoții și happiness
  8. Scoți la iveală spiritul de competitor
  9. Ai o scuză să nu pregătești prânzul – “Am un articol de terminat și deadline-ul e diseară”
  10. Devii o variantă mai bună a ta 🙂

Dacă vrei să vezi cum e, dacă vrei un challenge care să te facă mai bun, hai și tu în competiția din această toamnă!

You Might Also Like