Reviews

Sănătate digestivă cu OptiFibre (P)

May 22, 2020
OptiFibre
Reading Time: 4 minutes

Dacă nu sunteți o persoană activă, dacă problemele digestive vă dau bătăi de cap, crampele și durerile abdominale sunt zilnice, well, există o soluție naturală pentru voi: OptiFibre.

În cadrul campaniei organizate de BuzzStore împreună cu Nestle am primit un colet ce conținea o cutie de OptiFibre, 25 plicuri de OptiFibre pe care să le împart cu prietenii, un pahar personalizat, 6 coduri cu 25% reducere la produsele OptiFibre comandate de pe emag și pliante pentru a mă informa corespunzător în legătură cu acest produs.

Ce este OptiFibre?

OptiFibre este un supliment alimentar ce vă ajută să aveți un tranzit intestinal ce funcționează corect, mai ales în perioadele când nu reușiți să aveți o dietă corespunzătoare, să faceți suficientă mișcare sau să vă hidratați suficient. Este precum o vestă de salvare. Conține un singur ingredient: guma de guar, ce are efect probiotic și reglează natural tranzitul intestinal, vă scapă de crampele abdominale, balonare, constipație – de toate problemele intestinale.

Cine poate folosi OptiFibre?

Partea frumoasă este că OptiFibre poate fi folosit de multe persoane: de adulți, de copii peste 3 ani, de femei însărcinate sau care alăptează. Dacă suferiți de tulburări de tranzit intestinal, OptiFibre vă vine în ajutor.

Avantajele Optifibre

OptiFibre

Acest produs are o mulțime de avantaje. În primul rând este 100% de origine vegetală, nu conține gluten, aditivi, arome artificiale și poate fi consumat pe perioade lungi fără a avea efecte adverse. În al doilea rând, mi-a plăcut că dozarea este ușoară, fiecare cutie vine cu o cupă micuță. Și un alt avantaj mare este că gustul este neutru. La început am avut emoții, mă temeam să nu aibă un anume gust, detest să mi se schimbe gusturile sucurilor sau a preparatelor pe care le fac. Dar surpriză! OptiFibre se dizolvă complet și nu schimbă absolut deloc gustul alimentelor! Eu am pus pulberea în lapte, limonadă, smoothie, ceai, suc de portocale, iaurt și chiar și în aluatul pentru tartă. Big like din partea mea!

Cum se ia OptiFibre?

Planul este destul de simplu.

Adultii si copii peste 11 ani au urmatorul plan:

Ziua 1-3 -> o măsură, dimineața

Ziua 4-6 -> o măsură dimineața si o măsură seara

De la ziua 7 -> o măsură dimineața, una la prânz și una seara

Copii 3-10 ani au următorul plan:

Ziua 1-3 -> o jumătate de măsură dimineața

Ziua 4-6 -> o jumătate de măsură dimineața și o jumătate seara

De la ziua 7 -> o măsură dimineața și o măsură seara

OptiFibre

Experiența mea cu OptiFibre

O cutie de Optifibre o să vă ajunga cam 10-12 zile, dacă respectați planul de mai sus. Din păcate eu am fost plecată des de acasă și nu am reușit să iau toate măsurile la timp, când trebuia să iau 3 cupe pe zi, luam una sau două, deci am terminat cutia cam în două săptămâni și ceva.

Am combinat pulberea cu diverse lichide, l-am pus și in piure, dar cel mai des îl luam la micul dejun și îl puneam în limonadă sau suc de portocale. L-am pus și în smoothie, în cafea, în aluatul de la tartă și chiar și în înghețată. Cel mai tare mi-a plăcut faptul că nu schimbă gustul alimentelor, îmi era teamă că o să îmi displacă gustul. Dar se dizolvă complet, super repede și gustul este neutru.

Efectele am început să le observ cam din ziua 4. Nu am mai avut crampe sau discomfort abdominal, m-am simțit mult mai bine. V-am povestit pe instagram ca și soțul meu a testat acest produs, să avem 2 feedback-uri. La el efectele s-au observat din ziua 5-6, cam atunci a început să se simta bine. Noi o să ne dăm comandă pe emag de încă o cutie, vrem să includem în rutina noastră acest produs, chiar dacă nu o să reușim să respectam planul în totalitate, o măsură pe zi tot o să luam.

Voi ce produs folosiți pentru problemele cu tranzitul intestinal? Ati incercat OptiFibre?

Linkuri utile

Nestle website: https://www.nestle.ro/brands/nestle-health-science/opti-fibre

Facebook page: https://www.facebook.com/OptiFibreRomania/

Instagram: https://www.instagram.com/optifibre_romania/

Puteți găsi produsul pe emag aici.

See you next time!
-Dreamy🌙

Facebook: https://www.facebook.com/DreamSeekLove/
Instagram: http://instagram.com/dreamseeklove/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCnO1hmiEnstkPmGhecaOKHg
Blog: http://dreamseeklove.com

You Might Also Like