Reviews

BioAleea – colțul unde natura se îmbină cu frumusețea (P)

May 7, 2020
bioaleea
Reading Time: 2 minutes

În ultima perioadă v-am vorbit mult despre cât de important este să alegem produse cosmetice bio, naturale. Și nu numai cosmetice. De aceea astăzi vă voi vorbi despre BioAleea.

Povestea BioAleea

BioAleea este un magazin online deschis în 2012. Mai bine zis este un vis început de doi soți tineri care au dezvoltat acest business într-o perioadă când piața produselor BIO era la început și marfa se găsea foarte greu. Dar înarmați cu pasiune, ambiție și răbdare, cei doi au reușit să adune într-un singur loc o mulțime de producători serioși care ne oferă detergenți, alimente și produse cosmetice BIO. Un mare bonus este că produsele lor nu sunt testate pe animale – din partea mea au o bulină albă!

Ambition is the path to success. Persistence is the vehicle you arrive in.

Bill Bradley

Essentiq

Essentiq este unul din brandurile de pe BioAleea.ro. Este un brand fondat de 3 persoane (Tanja, Tine și Blaj) cu motivații diferite. Tanja suferea de o dermatită atopică, Tine a preluat de la bunicul lui pasiunea pentru plante și Blaz era fascinat de natură și de frumusețile acesteia și a vrut să transpună acest lucru în designul produselor. Așa a apărut Essentiq.

Acesta este un brand ce creează produse cosmetice naturale și organice ce sunt foarte friendly cu pielea noastră, dar și cu mediul (au un mare like din partea mea pentru că eu încerc mereu să protejez mediul oricât de mult pot). Gama lor cuprinde produse cosmetice naturale pentru îngrijirea tenului, geluri de duș pentru copii și adulți, șampoane și parfumuri.

De la Essentiq am testat următoarele produse:

⭐️ Un gel de duș cu extract de gălbenele și ulei esențial de grapefruit. Ce pot să spun este că miroase demențial, ador gelurile de duș cu miros de citrice și este super delicat cu pielea. Dacă nu vă place acest miros, nu-i problemă, pe site găsiți mai multe variante:

Gelurile de duș au 250 ml și prețul e 24 lei. PS: este mai concentrat decât alte geluri pe care le-am folosit, deci nu este necesară o cantitate mare de produs.


⭐️ Gel de curățat fața cu extract de green lemon și may chang (varianta mini). Eu am tenul sensibil, mi se înroșește destul de repede dacă folosesc anumite produse iritante, dar cu acest gel nu am avut probleme.

Produsul îl puteti găsi pe site la 200 ml și prețul e 31 lei.


⭐️ Șampon pentru păr normal cu extract de aloe vera și proteină din grau (varianta mini). Acesta miroase super bine dar părul meu este uscat și subtire, deci nu este tocmai potrivit pentru mine. Dar am folosit o mască și a fost ok. De reținut: trebuie folosit o cantitate mică de produs, face spumă multă 😁

Produsul îl puteti găsi pe site la 200 ml și prețul e 28 lei.


⭐️ Balsam de buze cu extract de vanilie. Chiar dacă stau numai în casă, folosesc des acest balsam deoarece miroase foarte bine și vindeca buzele uscate. Pe BioAleea.ro poți găsi și alte arome:

Balsamul de buze are 5 gr și prețul este 23 lei.

Concluzie

Overall, mi-au plăcut produsele de la Essentiq și faptul că sunt prietenoși cu mediul cântărește foarte mult pentru mine 😊 Deja am pus ochii pe un ser facial antiage Centella & Baobab. Tu ce ai folosit până acum de la Essentiq? De la ce brand obișnuiești să îți iei produsele cosmetice?

Confidence breeds beauty

Estee Lauder

See you next time!
DreamSeekLove

Facebook: https://www.facebook.com/DreamSeekLove/
Instagram: http://instagram.com/dreamseeklove/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCnO1hmiEnstkPmGhecaOKHg
Blog: http://dreamseeklove.com

You Might Also Like