Reviews

Sweeteria – Când ai poftă de dulce (P)

March 27, 2020
sweeteria
Reading Time: 6 minutes

Dacă mă urmăriți pe youtube /facebook/instagram, probabil știți deja că zilele trecute am făcut un Cheesecake cu Oreo fantastic de bun. Secretul meu a fost că am folosit 3 dintre produsele de la Sweeteria, reducând astfel cantitatea de zahăr din Cheesecake. Rețeta o puteți găsi aici.

Acum să vă povestesc despre Sweeteria.

Povestea Sweeteria

Sweeteria s-a născut din dorința de a crea o lume mai sănătoasă. Toți avem momente când ne dorim să mâncam “ceva dulce” și toți știm că zahărul în cantități mari nu este deloc sănătos. Eu spre exemplu mănânc extrem de mult dulce sau mai bine zis mâncăm, pentru că acum fac eforturi să îl reduc. Și produsele de la Sweeteria mă ajută foarte mult în acest proces. Ei vor să ne ofere o viață mai sănătoasă așa că și-au deschis primul laborator din România în care produc dulciuri fară zahăr – doar cu îndulcitori naturali de cea mai bună calitate. Produsele sunt create în serii mici, manual și acest lucru este foarte important deoarece ne oferă siguranța că se acordă atenție mare fiecărui produs în parte. Au o gamă largă de produse de la napolitane, ciocolată, creme tartinabile, dulciuri gata pregătite, prăjituri și deserturi – toate pregătite pentru tine, din dorința de a te ajuta să ai un stil de viață sănătos.

Produse Sweeteria

Săptămână trecută am primit un pachet cu mai multe produse de la Sweeteria și așa am avut ocazia să testez dulciuri pe care nu le-am mai încercat până acum. Eu am început să folosesc produsele Sweeteria cam acum 6-8 luni. Inițial îmi cumpăram napolitanele cu zmeură după care sunt topită, dar ulterior am luat și îndulcitorul natural (Dulcișor). Să vedem ce am primit în pachet.

Batoane de cereale

Am primit 3 tipuri de batoane din cereale: cu cacao, cu magneziu marin și cu calciu marin. Batoanele conțin îndulcitor natural din Stevia cu 0 calorii și evident fară zahăr. Sunt super bune la gust și perfecte pentru o mică gustare sau pentru momentele când ai chef să mănânci ceva dulce. Le poți lua cu tine în mașină atunci când mergi la drum lung sau să i le strecuri copilului în ghiozdan să le aibă pentru recreația mare. Batoanele sunt vegane/de post, deci le poți consuma oricând, fară probleme.

Napolitane cu cremă de zmeură și de lămâie

În pachet am avut napolitane cu cremă de zmeură și de lămâie. Știți acele napolitane pe care le mâncam în copilărie (acum vreo 15 ani), lunguiețe, spiralate cu o cremă de zmeură? Se numeau Spirale. Iubeam acele napolitane, dar cu trecerea anilor au dispărut și ele. Am încercat mult timp să mai găsesc acel gust dar nu am reușit. Într-o zi am cumpărat napolitanele cu zmeură de la Sweeteria și am găsit gustul pierdut! De atunci nu lipsesc niciodată din casă aceste napolitane. Și soțul știe că nu le împart :)). Sunt bune și cele cu cremă de lămâie, dar preferatele mele rămân cele cu zmeură. Și așa cum ne-au obișnuit cei de la Sweeteria, napolitanele nu conțin zahăr, doar îndulcitor natural cu 0 calorii.

Dulceata de zmeura, afine si mure

Aceasta este prima oară când am gustat din dulcețurile de la Sweeteria și am rămas plăcut surprinsă. Au gust intens și foarte important este că nu au zahăr, doar îndulcitor natural. Noi mâncăm destul de multă dulceață și cu ajutorul celor de la Sweeteria reușim să reducem consumul de zahăr. Pâine cu unt și cu dulceață, budincă de griș cu dulceață, cheesecake cu topping de dulceață chiar și înghețată cu dulceață! Avem foarte multe deserturi la care adaugăm dulceață deci este un mare plus că aceasta nu conține zahăr. Și să nu uităm, dulcețurile de la Sweeteria sunt fară conservanți, coloranți sau alte arome artificiale. Sunt fierte responsabil, în vase de inox alimentar, non-alergic (fară nichel/mangan) și sunt făcute în serii mici.

Bunatati sub acoperire

Următoarele produse mi-au furat un zâmbet mare datorită numelui. Migdale sub acoperire, prune sub acoperire, stafide sub acoperire, alune de pădure sub acoperire – toate acestea sunt învelite într-un strat generos de ciocolată fară zahar! Eu de obicei le consum în loc de snackuri seara, la film. Bănuții de ciocolată alba și neagră îi folosim la deserturi, dar să vă zic un secret: soțul mănâncă bănuții albi când are poftă de ceva dulce. Mie cel mai mult îmi plac stafidele și prunele sub acoperire, le consum și înainte de a face sport, îmi dă un bust de energie. Și să nu uităm, ciocolata este fară zahăr, doar cu îndulcitor natural cu 0 calorii!

Indulcitor natural – Dulcisor

sweeteria

Am lăsat la urmă Dulcișorul că să vă povestesc o întâmplare. A venit tatăl meu în vizita săptămână trecută și m-am apucat să îi pregătesc o cafea. L-am întrebat dacă pot să îi înlocuiesc zahărul cu Dulcișor, un îndulcitor natural și m-a refuzat ferm, a zis că sigur îi vă schimba gustul cafelei și nu este dispus să încerce. Încăpățânată cum sunt, fară să mă vadă, i-am strecurat doua lingurițe de Dulcișor în cafea în loc de zahăr. I-am dat cana cu lichidul fierbinte și am început să vorbim despre ce se mai întâmplă în lume. După ce a terminat cafeaua, mi-a mulțumit și a zis că a fost foarte bună și că e bine că nu i-am pus îndulcitor pentru că avea poftă de o cafea adevărată. Dilema: oare să îi spun că nu a avut zahăr în cafea? :))

Eu folosesc de mult timp Dulcișor atât la cafea, ceai cât și la deserturi și stiu că nu schimbă deloc gustul preparatelor. Îl puteți găsi sub formă de pulbere, cuburi sau piramide micuțe. Este un îndulcitor obținut din extract, de înalta puritate, din frunze de Stevia Rebaudiana și eritritol (obținut din porumb) și poate fi arma noastră secreta în procesul de reducere a consumului zilnic de zahăr. Are indice glicemic zero ceea ce înseamnă că nu afectează nivelul glicemiei și poate fi consumat de persoanele ce suferă de diabet. Eu am în familie multe persoane ce suferă de această afecțiune și le-am recomandat acest îndulcitor.

Links

Dacă v-am convins cât de mult ne pot ajuta produsele de la Sweeteria, vă las mai jos câteva linkuri utile.

Produsele de la Sweeteria le puteți comanda de aici.

Nu uitați să urmăriți pagina lor de facebook și de instagram.

Rețeta de cheesecake o puteți găsi aici și aici.

Puteți găsi produsele de la Sweeteria și în magazinele DM sau în Magazinele Morăriței în Iași.

See you next time!
DreamSeekLove

Facebook: https://www.facebook.com/DreamSeekLove/
Instagram: http://instagram.com/dreamseeklove/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCnO1hmiEnstkPmGhecaOKHg
Blog: http://dreamseeklove.com

You Might Also Like

  • Cheesecake cu Dulcișor de la Sweeteria - Dream.Seek.Love. March 27, 2020 at 1:34 pm

    […] Despre produsele Sweeteria puteți citi aici. […]