Reviews

Spui Touch! Și microbii au dispărut (P)

March 25, 2020
touch
Reading Time: 4 minutes

Primavara este un anotimp frumos, natura renaște, totul devine verde în jur, dar așa cum ne place nouă primăvara le place și microbilor – și Touch știe acest lucru. Primăvara este perioada în care microbii revin și ei la viață și atacă cu toata forța lor. Și știți cât de ușor se transmit de la un om la altul. De aceea este foarte important să avem grijă de igienă și implicit de sănătatea noastră.

Știu că nu aveți mereu la îndemână un robinet și săpun, să vă spălați cu apă pe mâini, așa că vă propun câteva variante pentru zilele în care sunteți prin oraș, la serviciu sau chiar în drum spre acea insuliță exotică. Fie că sunteți pe jos sau călătoriți cu mașina, avionul sau orice alt mijloc de transport, este simplu să vă protejați față de microbi.

Gelul antibacterian Touch

Este extrem de simplu să vă dezinfectați mâinile cu gelul antibacterian Touch. Nu trebuie să folosiți apă sau prosop, pur și simplu puneți câteva picături de gel în palme, masați bine mâinile și voilà! Mâinile voastre sunt fără microbi! Gelul este într-o sticluță micuță, numai bună de păstrat în geantă, în ghiozdan, în mașină sau în bagaj atunci când plecați la drum lung.

Gelul spray antibacterian Touch

Știați că telefonul este unul dintre obiectele ce conține cei mai mulți microbi? Și îl folosim atât de des! Well, nu trebuie să îți faci griji, găsești în gama Touch gelul antibacterian sub formă de spray. Doua trei pufuri și microbii au dispărut, telefonul este igienizat în doar 15 secunde. De asemenea poți folosi acest spray și pentru alte obiecte cum ar fi scăunelul copilului, telecomanda, mobila, clanța ușii, toaleta (atunci când mergeți în concediu) sau alte piese care știi că au șanse mari să aibă microbi. Dar nu ezita să îți dezinfectezi chiar și mâinile cu acest spray atunci când ești în oraș și vrei să fii safe!

Servețele umede antibacteriene Touch

Nu știu cum sunteți voi, dar eu absolut întotdeauna am șervețele umede în geantă, în mașină, la birou – practic peste tot. Fie că vreau să iau o gustare și nu am condiții să mă spăl pe mâini sau că am mâncat o înghețată și tipic mie mă murdăresc și mâinile îmi devin lipicioase, servețelele umede sunt binevenite. Dacă vrei să îți dezinfectezi mâinile înainte să iei o gustare sau să îl cureți pe cel mic să poată mânca liniștit mărul, îți recomand să ai în geantă servețele umede antibacteriene Touch. Sunt super eficiente, nu usucă mâinile și omoară toți microbii.

Săpun lichid antibacterian Touch

Acasă este cel mai simplu să ai grijă de sănătatea ta, deoarece ai acces la apă, la prosoape, tot ce trebuie să faci este să ai la îndemână săpun lichid sau solid antibacterian, că cel de la Touch și să îți creezi o rutină ca înainte de fiecare masă sau după ce folosești toaleta să speli bine mâinile timp de 2-3 minute. Săpunul de la Touch are grijă de pielea ta, nu o usucă, o curăță delicat și în profunzime. Și bonus! Au și varianta pentru copii, cu un ambalaj tare drăguț colorat!

Spumă antibacteriană Touch

De curând am aflat că există și spumă antibacteriană de la Touch, care poate fi folosită atât pentru mâini cât și pentru corp. La bază are un extract de plante, mai exact de Aloe Vera, Brusture, Iasomie şi Mandarin, care hidratează și catifelează pielea.

Știați că..

  • gelul si spray-ul de la Touch are acțiune antibacteriană, dezifectantă, fungicidă și antiseptică?
  • produsele Touch au o formulă specială ce elimină 99,99% din bacterii și virusuri?
  • săpunul lichid antibacterian Touch 500 ml este îmbogațit cu un agent antibacterian și că are un pH-ul de 5.5 un pH neutru, exact ca cel al pielii sănătoase și stabilizează învelișul acid protector al pielii?
  •  gelul și spray-ul Touch este atestat de către MikroLAB GMBH Germania ca având eficiență împotriva virusului AH1N1?
  • utilizarea gelului Touch ajută la prevenirea răspândirii salmonelei, E.Coli, streptococilor și a bacteriilor de contact?

Hai la război!

Acum aveți toate armele împotriva microbilor, tot ce aveți de făcut este să încercați să vă formați o rutină din a vă dezinfecta mâinile înainte de a lua o gustare, după ce folosiți un mijloc de transport în comun, după ce mergeți în spații deschise, aglomerate – pe scurt: ori de câte ori aveți ocazia :). La război cu voi, Touch vă este alături!

See you next time!
DreamSeekLove

Facebook: https://www.facebook.com/DreamSeekLove/
Instagram: http://instagram.com/dreamseeklove/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCnO1hmiEnstkPmGhecaOKHg
Blog: http://dreamseeklove.com

You Might Also Like