Reviews

Yves Rocher – Gama Lifting Végétal (P)

February 28, 2020
lifting vegetal
Reading Time: 4 minutes

Zilele trecute am primit un pachețel de la Yves Rocher cu noua lor gamă, Lifting Végétal. Am fost super încântată deoarece folosesc de mulți ani produsele lor și îmi plac la nebunie.

De la balsam de buze, creme, geluri de față, scrub și sprayuri de corp, nu cred că exista produs de la acest brand pe care să nu îl fi folosit.

De această dată am primit 3 produse: ser concentrat cu efect de lifting, crema de zi cu efect de lifting și crema cu efect de lifting pentru zona ochilor.

Aceste produse sunt din gama Lifting Végétal, o gamă nouă ce are la bază concentrat de colagen dintr-o plăntuță numită Ajuga Reptans. Ce este interesant la această plăntuță e faptul că este o plantuță de munte, super rezistentă, care trăiește și se extinde indiferent de condiții. Experții au descoperit ce calități minunate are plăntuță și s-au hotărât să o folosească pentru a ne întări și nouă tenul. Astfel, după lungi experimente, experții ne-au pus la dispoziție aceasta gamă faină, care fortifică celulele pielii, întărește structura tenului și reduce semnificativ ridurile. Acum că v-am povestit pe scurt despre gama Lifting Végétal, să trecem la produse!

Ser concentrat cu efect de lifting

Lifting Végétal

Acest ser m-am hotărât să îl folosesc seara, după ce mă demachiez și îmi curăț bine tenul. Pun doar câte o picătură pe fiecare obraz și masez bine, inclusiv în zona gâtului. Îmi place că îmi lasă pielea moale, ușor parfumată. Nu pătează fața de pernă și a doua zi dimineața tenul arată super bine! Big like!

Crema de zi cu efect de lifting

La această cremă am avut câteva emoții. Eu am tenul gras și îmi era frică să nu îmi lase pielea lucioasă dacă o folosesc dimineața înainte să aplic machiajul. Dar nu am avut probleme. Intră super bine în piele și hidratează bine tenul. Tenul meu este destul de ciudat, este gras în zona T și uscat în rest. Deci mi-a prins bine efectul de hidratare 🙂

Crema cu efect de lifting pentru zona ochilor

Lifting Végétal

Acest gel mi-a plăcut tare mult și i-am găsit repede loc în rutina mea zilnică. După ce îl aplici în zona ochilor, îți da o senzație de fresh și ajută mult la reducerea punguțelor de sub ochi. Sunt frumoși ursuleții panda dar sigur nu ne dorim să fim că ei 😊. Eu am avut și o perioadă în care am dormit destul de puțin și inevitabil mă trezeam dimineața ca un panda. Dar după ce foloseam gelul de la Yves Rocher în combinație cu o cafea tare, parcă eram pregătită să merg la serviciu 😂.

Stay young!

Lifting Végétal

Acestea au fost cele 3 produse pe care le-am primit de la Yves Rocher din gama Lifting Végétal. Așa cum mă așteptam, sunt 3 produse foarte faine, care nu m-au dezamăgit. Multe persoane din anturajul meu îmi spun că par foarte tânără sau că sunt blocată în liceu 😂 dar în realitate sunt aproape de 30 de ani. Piele îngrijită+zâmbet luminos+suflet tânăr = forever young!

Trebuie sa avem grijă de tenul nostru, să alegem o gamă care ni se potrivește și să folosim produsele cu regularitate. Să nu uităm niciodată să ne demachiem seara înainte de culcare și pentru makeup să folosim produse cât mai bune, să nu afecteze pielea pe termen lung. Cu câteva reguli de bază, reușim să încetinim procesul de îmbătrânire a tenului nostru.

Alte produse de la Yves Rocher de care sunt îndrăgostită

Pe lângă acestea, vă recomand să încercați tot de la ei următoarele produse care fac parte din rutina mea și de care sunt tare happy:

Rimelul Feel Stronger – Alungește fain genele și le oferă volum fară să le încarce

Sprayul de corp cu parfum de zmeură și mentă – este un spray fresh și tare aromat, eu ador zmeura deci era imposibil să nu iubesc sprayul acesta. Obișnuiesc să îl iau la sală și să îl folosesc după ce fac duș.

Loțiunea de corp cu zmeură și mentă – loțiunea asta merge bine în combinație cu sprayul de corp. Hidratează super bine pielea și o lasă parfumată

Balsamul de buze – acest produs este nelipsit din geanta mea. De fapt din gențile mele. Am un balsam de buze de zmeură în geanta de serviciu, unul de mere coapte dintr-o ediție de iarnă în rucsac, unul la măsuță de machiaj și unul la birou 😂. Prețul e super bun și mă ajută să nu mi se usuce buzele.

Crema de mâini cu ulei de argan – această cremă am cumpărat-o să o folosesc la birou pentru că nu lasă mâinile “uleioase”. Am o fixație, nu îmi place să am mâinile uleioase când lucrez la laptop.

Gelul de duș cu aromă de cafea – gelul acesta este de mulți ani în familia mea. Soțul meu deși nu bea niciodată cafea, adoră acest gel de duș și nu ratează nici o ocazie să îl cumpere 😂

Tu ce produse de la Yves Rocher folosești? 😊

Links

Produsele de la Yves Rocher le gasesti aici.

Nu uita sa îi urmărești pe facebook si instagram.

See you next time!
DreamSeekLove

Facebook: https://www.facebook.com/DreamSeekLove/
Instagram: http://instagram.com/dreamseeklove/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCnO1hmiEnstkPmGhecaOKHg
Blog: http://dreamseeklove.com

You Might Also Like