Lifestyle

Dragă toamnă, ne permiți să îți împrumutăm culorile? (SuperBlog2019)

October 5, 2019
superblog 2019
Reading Time: 3 minutes

Octombrie e aici. S-a strecurat ușor, l-a luat de braț pe Septembrie și l-a condus spre ieșire. Iau geaca de piele pe mine, cafeaua aburindă și cobor în grădina Palas. Palasul e un complex imens ce îmbină spațiile comerciale cu grădinile verzi cu pete maronii din care răsună o melodie asiatică, tare liniștitoare.

Ador diminețile în care îmi beau cafeaua pe o bancă, răsfățându-mă cu ultimele raze călduțe de soare. Sunt minutele mele speciale care mă încarcă cu energie și care îmi dau curaj să înfrunt forfota din birou, deadline-urile scurte și zecile de meeting-uri.

Îmi place să observ cum toamna și-a pus amprenta nu doar asupra peisajului, dar și asupra oamenilor. Așa cum copacii încep să își ia hăinuțele galbene și maronii, la fel fac și oamenii. Diferența este că natura se leapădă încet încet de “haine”, iar oamenii adaugă layere de piese vestimentare.

Domnițe elegante, încălțate cu botine negre, mergând agale cu paltonul deschis lăsând la vedere o cămașă albă cu o fundă supradimensionată la gât (cămașa pe care pot să jur că am văzut-o în colecția celor de la Liu Jo ❤) sau poate un tricou lejer, pe umăr legănându-se geanta lucioasă de la Guess Jeans , cavaleri grăbiți dar care știu să asorteze geaca de blugi cu o pereche de jeanși skinny, ah ce-mi mai place această toamnă! Îmi place să admir oamenii, să văd cum ținutele li se schimbă în ritm cu natura.

Dar acest vis frumos este întrerupt brusc de un puștan care mi-a accelerat heartbeat-ul.

via GIPHY

A luat toate culorile pământului și le-a purtat în aceeași zi. Sunt designer iar acest lucru mi-a ars retina. Cum să faci asa ceva? Cum să porți toate acele culori neon într-o dimineață așa frumoasă de toamnă? De ce să asortezi tricoul roz neon, cu geaca albastru aprins și pantalonii roșii? Ce ai avut cu săracii adidași de i-ai purtat tocmai astăzi deși sunt de un verde de te dor ochii? Sunt o persoană critică, recunosc. Consider că acele culori vibrante sunt potrivite pentru zilele de vară și că toamna are propriile ei nuanțe pe care ne permite să le împrumutăm. Defect profesional, nu mă pot abține să nu analizez hainele oamenilor.

Dar hey, nu trebuie să fii influențat de părerile mele și nici de ale altora. Starea ta de bine este pe primul loc și dacă o obții purtând acele tricouri roz neon, well, go for it. Hainele trebuie să fie acele obiecte care să te facă să pașești mai încrezător, cu spatele drept și zâmbetul pe buze. Iar acest lucru nu trebuie schimbat de părerile oamenilor critici (ridic mânuța, și eu sunt pe această listă, sunt o persoană critică, dar îmi păstrez mereu părerile doar pentru mine).

O adiere rece mă anunță că trebuie să merg spre birou. Ne auzim mâine, aceeași oră, aceeași bancă!

via GIPHY

*Articol scris pentru competiția SuperBlog 2019, sponsor Answear.ro

**Fotografiile din articol au fost preluate de pe answear.com și imaginea pentru cover este preluată din arhiva personală.

You Might Also Like

  • Proba 1. Trendul vostru favorit vs. cel pe care-l apreciați cel mai puțin October 15, 2019 at 5:47 pm

    […] Dragă toamnă, ne permiți să îți împrumutăm culorile? […]