Diary

Kilogramele în plus – 5 metode să scapi de ele

May 8, 2019
girl
Reading Time: 3 minutes

După cum am scris și aici, niciodată nu am avut probleme cu kilogramele în plus. Am avut noroc și încă am. Dar celulita și colăceii enervanți nu ocolesc pe nimeni :)) Și acea grasime enervantă care se oprește pe abdomen sau în alte părți, trebuie arsă – distrusă – nenorocită.

O să vă spun 5 secrete care pe mine m-au ajutat să fac să dispară colăcelul nedorit, care să vă ajute să slăbiți, să vă tonifiați corpul și să vă simțiți mai bine.

1.Mănâncă mai puțin dulce. Oricât de mult îți place ciocolata, încearcă să o reduci. Treptat, nu deodată, nici eu nu am reușit să renunț la ea instant. De fapt, nici măcar nu am renunțat la ea. Dar am redus-o mult. Și nu numai ciocolata, ci tot ce este dulce. Cafeaua o beau cu un pliculeț de zahăr, nu cu două, ceaiul la fel și pe parcursul zilei mănânc doar câteva pătrățele de ciocolată.

kilogramele în plus

2.Nu sări peste mese. Mulți fac greșeala să nu mănânce nimic la micul dejun și nici la prânz și seara să exagereze. Nu numai că nu vor slăbi deloc în acest mod, dar își vor distruge și stomacul. Cel mai important e ce mănânci, nu cât :). Stabilește orele la care îți vei lua micul dejun, prânzul și cina și încearcă să te ții de ele. Nu le decala și nu le sări. Vei vedea cum treptat vei scăpa de kilogramele în plus.

kilogramele în plus

3.Fă mai multă mișcare. Mergi pe jos dimineața până la serviciu sau seara după programul de muncă aleargă în parc. Dacă vremea nu îți permite, ia-ți un abonament la sală. Poți face fitness sau dacă ești genul care să lucreze în grup alături de alte persoane, poți merge la Zumba, aerobică sau alte ore. Dacă nu ai timp de sală, fă-ți un program strict și seara înainte de culcare fă câte 10 abdomene, 10 genoflexiuni, 10 flotări. Treptat, crește numărul lor. Vei vedea că somnul îți va fi mult mai dulce.

kilogramele în plus

4.Mănâncă ceva ușor la cină. Renunță la fripturile pline de grăsimi, la cartofii prăjiți în tigaia plină cu ulei. Optează pentru ceva mai ușor cum ar fi peștele sau puiul. Sau o salată cu toate legumele tale preferate. Yummyyy!

kilogramele în plus

5. Somn, odihnă și relaxare. Cum nu totul ține doar de mâncarea sănătoasă și de mișcare, o să vă aduc aminte și de sfintele 8 ore de somn pe noapte. Încearcă să te odihnești atât cât simți că ai nevoie, să elimini stresul din viața ta, să te relaxezi și să te bucuri de viață. Iubește-ți corpul indiferent cum e el și ambiționează-te să ajungi acolo unde îți dorești.

fox

For more cool stuff follow me on facebook and instagram. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply