Events

Desenaton ediția a 2-a (12 ore de desenat) – te ține?

April 25, 2019
desenaton
Reading Time: < 1 minute

Mai țineti minte ce făceam anul trecut, pe 29 septembrie, în acea zi ploioasă de toamnă? Mda, nici eu :)) Dar domnul facebook este foarte atent și mi-a amintit că pe 29 septembrie 2018 eram la Desenaton, cel mai tare maraton de desenat din Iași.

Ca să îți amintești cum a fost, poți citi aici despre prima ediție. Au fost 12 ore productive în care am desenat încontinuu (bine, aproape încontinuu – am luat o pauză de pizza și câteva pauze mai micuțe de cafea :D).

Am cunoscut oameni faini, creativi, plini de talent și ambitie. Organizatorul a fost Adrian Serghie , un om cu sufletul mare și cu niste skilluri al naibii de bune. Nu ai văzut până acum lucrările lui? Aruncă un ochi aici. Sau aici. Talentul e la el acasă, așa-i?

Acum am o surpriză pentru voi! De fapt, Adrian are. S-a hotărât să facă ediția a doua a DESENATONULUI! Când? 4 mai. Unde? În același loc fantastic, Hub 932. Pentru mai multe detalii urmărește pagina evenimentului aici.

Din păcate eu nu voi fi în oras pe 4 mai și ma doare sufletul pentru că pierd ediția a doua a maratonului de desenat (îmi cumpărasem chiar și creioane noi 🙁 ) dar vă invit pe voi să vă duceți, nu veți regreta.

For more cool stuff follow me on facebook and instagram. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply