Lifestyle

Jurnalul pisicilor

September 25, 2018
jurnalul pisicilor
Reading Time: < 1 minute

De astăzi avem o nouă categorie pe blog, Cats diary aka Jurnalul pisicilor! Din 2010, casa îmi este devastată zilnic de o prințesă de pisică tomberoneză.

Să bată tobeleeeee! Faceți cunoștință cu Mița!

Este o fetiță alintată, geloasă peste măsură și pornită rău pe soțul meu. Au trecut 7 ani de când se cunosc și încă nu îl acceptă. Îl sâsâie și mârâie la el cu orice ocazie și își descarcă nervii pe hainele lui uitate pe pat. Sincer nu cred că îl va accepta vreodată, but nevermind, îmi place să cred că zilnic mai fac câte un mic pas în relația lor.

Și totuși…titlul postului este Jurnalul pisicilor. Nu, nu am greșit dar momentan vă voi povesti doar despre Mița (nume de alint: Mițica).

De când mă știu mi-am dorit o pisică și când acest lucru a fost posibil, distracția a început. Mița nu este doar un simplu animaluț de companie, niciodată nu a fost. Este un membru al familiei, pe care îl iubim și îl ocrotim cu toate forțele.

Treptat eu am învățat să îmi dau seama ce își dorește Mița, ce o doare, ce simte și ea a învățat cum să obțină tot ce vrea și cum să scape de ceartă când distruge ghivecele de flori din casă (n-am idee de ce, dar nu îi place nici o floare, ori le mănâncă ori le dă de pământ).

Ca orice părinte sârguincios, vreau să învăț mereu cât mai multe lucruri despre copilul meu, deci dacă aveți sfaturi, le voi asculta cu atenție.

Am multe surprize pentru voi, vor urma multe episoade cu năzdrăvăniile făcute de scumpa mea prințesa tomberoneză, deci stay tuned!

“There are two means of refuge from the misery of life: music and cats.” – Albert Schweitzer

For more cool stuff follow me on facebook and instagram

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Doctor Ludovic Bacușca Iași (Alfasan) - Dream.Seek.Love. August 24, 2020 at 9:11 am

    […] sa fie bolnavă, intru în panica aproape instant. Dar să o luam cu începutul.Am două pisici, Mița și Ghiocel (da, este albă din cap până în vârful cozii), două fetițe frumoase și agitate. […]

  • Leave a Reply