Events

Clubul de Carte – Martie 2018

April 2, 2018
Reading Time: 2 minutes
 Pe 29 martie, ultima joi din lună, am avut întâlnirea lunii la Clubul de Carte. A început ca întotdeauna la ora 18:30, la cofetaria La Dolce Vita, de pe strada Lăpușneanu.

Cartea acestei luni a fost Insuportabila ușurătate a ființei – Milan Kundera. Spre rusinea mea, eu nu am citit cartea, am fost preocupată cu alte lecturi care m-au prins tare și nu am mai avut timp să îmi fac temele. Cu sau fără ele, nu am putut lipsi de la întâlnire.


Mereu îmi face plăcere să vin la întălnirea lunii: îmi revăd prietenii, îmi fac noi cunoștințe, beau un ceai/o limonadă delicioasă și eventual mă arunc și la o prajitură bună bună de tot. De această dată am fost în număr chiar mare, am avut membri noi care și-au făcut temele și au venit cu păreri foarte bine argumentate în legătură cu lectura lunii.

Discuțiile au mers atât de ușor încât nici nu mi-am dat seama când au trecut 2-3 ore. La un moment dat m-am simțit de parcă eram în poveste: cei ce povesteau vorbeau atât de însuflețiți încât mi-am zis că următoarea carte de care mă apuc va fi sigur a lui Milan Kundera.

După concluziile în legătură cu Insuportabila ușurătate a ființei, am votat cartea lunii urmatoare. După cum știți deja (dacă nu știți, aflați acum), nouă ne place să susținem scriitorii locali. De aceea, pentru luna aprilie vom citi cartea lui Ștefan Alexandrescu – Ce (mai) înseamnă succesul la școală. Și marea surpriză este: autorul va participa și el la întâlnirea urmatoare! Deci este musai să veniți!

Dar asta nu e tot! Pentru activitatea culturală din luna aprilie am stabilit să mergem la piesa de teatru de la Ateneu “Asta-i ultima dată”, o comedie în trei acte. Spectacolul va fi pe data de 19, deci dacă vrei să mergi cu noi, încă mai ai timp să îți cumperi un bilet de la Ateneu.

Acum o să vă arăt câteva poze să aveți o idee cât de fain a fost luna trecută! (fotograf:Daniel Corban)

clubul de carte iasi

For more cool stuff follow me on facebook and instagram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply